ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.2.2018 | 18:09

Οδηγός παρκάρει το αμαξι του σε πεζοδρόμιο. .

Κάθε πρωί που πηγαίνω σχολείο περνάω από μια λεωφόρο η οποία είναι διπλή από την μια μεριά έχει κατάστημα τα και από την άλλη σπίτι, τα οποία είναι ακριβώς πριν το πεζοδρόμιο...Υπάρχει ένας/μια που παρκάρει συνεχώς το αυτοκίνητο του πάνω στο πεζοδρόμιο με αποτέλεσμα να με αναγκάζει να περιμένω να περάσουν τα αυτοκινητα ώστε να περάσω μέσω τις λεωφόρου το "εμπόδιο"...Σκεφτούμε να φτιάξω σε αυτοκόλλητο χαρτι Α4 κάτι τύπου :"ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΠΕΖΟΔΡΌΜΙΟ " και μαζι τον σχετικό νόμο ( θα το φτιαξω στο pc και θα το εκτυπωσω απο βιβλιοπολείο )και να του το βάλω στο τζαμί..Να σημειωθεί ότι παρκάρει επανειλημμένα το αμάξι του εκεί .Να το κάνω ??
7
 
 
 
 
σχόλια
Είμαι υπέρ, όπως και για το κραγιόν που αναφέρθηκε και για το διαλυτικό ΑΛΛΑ δεν το λες σε κανέναν (απολύτως κανέναν) και φροντίζεις να μη σε δει κανένας την ώρα που το κάνεις. Το διαλυτικό μου φαίνεται πιο ασφαλές, είναι πιο διακριτική κίνηση υποθέτω. Ή μπορείς να γκουγκλάρεις για να αγοράσεις αυτοκόλλητα "είμαι γάιδαρος παρκάρω όπου βρω", αν θυμάμαι καλά έχουν περίπου 2 ευρώ και παίρνεις κάμποσα στο πακετάκι, καμιά 10ριά.
Το διαλυτικό κάνει ζημιά στο βερνίκι του αυτοκινήτου και γι'άυτόν τον λόγο δεν θα το συμβούλευα. Δεν κάνουμε ζημιά στην περιουσία του άλλου όπως λέει και το Τρουφάκι. Το κραγιόν βγαίνει τελείως με λίγο καλό τρίψιμο με χνουδωτή πετσέτα και υγρό τζαμιών.
Παίρνεις τηλέφωνο την τροχαία και λες ότι θες να κάνεις καταγγελία για παράνομο παρκάρισμα το οποίο έχει ως αποτέλεσμα να διακινδυνεύεις τη ζωή σου. Αν δεν σου δώσουν σημασία επειδή είσαι ανήλικο και νομίζουν ότι απλά θες να σπάσεις πλάκα, ενημερώνεις έναν ενήλικα για να πάρει αυτός τηλέφωνο. Σε καμία περίπτωση δεν καταστρέφουμε ξένη περιουσία όσο κι αν ο άλλος (θεωρούμε ότι) το αξίζει.
Λίγο διαλυτικό χρώματος, το ρίχνεις με τρόπο επάνω, με όποιο τρόπο σε βολεύει, και αν το ξαναπαρκάρει εκεί.... Εγγυημένο αποτέλεσμα.Και φυσικά δεν το λες ούτε στον κολλητό σου, το ξέρεις μόνο εσύ.
Θα πάρεις ένα κραγιόν από το Lidl 2 ευρώ κόστος. Θα γράψεις (κάθε πρωϊ αν χρειαστεί) στο τζάμι του αυτό που λένε τα αυτοκόλλητα των ΑΜΕΑ για αντίστοιχες περιπτώσεις: "παρκάρω όπου γουστάρω". Ούτε ζημιά του κάνεις κι ούτε τον βρίζεις. Το κραγιόν όμως επειδή έχει βάση το κερί και την παραφίνη αφήνει λαδίλα και το τζάμι του θα είναι χάλια. Αν βάλει νερό ακόμα χειρότερα.Στηθείτε πιο πέρα και κόψτε πλάκα να τον βλέπετε να χτυπιέται. Αν σας δει και ρωτήσει θυμωμένος πείτε "ναι εμείς το κάναμε. Θέλετε να τα πείτε και στην Τροχαία αυτά;" σηκώνοντας το κινητό ψηλά. *τρίψτε τις παλάμες σας τώρα σατανικά*Παρακαλώ!
Πρόβλεψη (με μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας): Βλέπει το χαρτί, το διαβάζει, σκέφτεται "ποιός μαλάκας το 'βαλε", το σκιζει, το πετάει, συνεχίζει.Δε μπορώ να σου προτείνω κάτι. Έχω την αμυδρή εντύπωση οτι, αν τυχαία συνέβαινε μια ζημιά στο όχημά του από κάποιον τυχαίο περαστικό, ίσως και να προβληματιζόταν.
Scroll to top icon