ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.2.2018 | 22:59

help!

Γενικά δεν έχω διαβάσει πολλά βιβλια, έτσι τυχαία αποφάσισα να αρχίσω να διαβαζω...! Όμως δεν θέλω να αρχίσω να αγοράζω ακόμα γιατί δεν έχω κατασταλάξει τι μου αρεσει.Υπαρχει κάποια βιβλιοθήκη στην Αθηνα που να μπορώ να δανειστώ η έστω να διαβάζω εκεί; Έψαξα στο ίντερνετ αλλά δεν βρήκα κάτι! Άμα έχετε να μου προτείνεται κάτι, ευπροσδεκτες οι απαντήσεις!
3
 
 
 
 
σχόλια
Αν ανήκεις στο δήμο Αθηναίων ,η δημοτική βιβλιοθήκη ειναι στο σταθμό Λαρίσης ακριβώς δίπλα στο μετρό, ο κάθε δήμος έχει την δική του βιβλιοθήκη . Επίσης μπορείς να ξεκινήσεις με μεταχειρισμένα βιβλία που συνήθως έχουν τιμες τον 1/3 της κανονικής αξίας του , έχει στο Μοναστηράκι δίπλα στην ιρλανδική μπαμπ κ στα Εξάρχεια δίπλα στο πλαίσιο
Θα πας στην Δημοτική Βιβλιοθήλη του δήμου διαμονής σου. Οι περισσότερες είναι δανειστικές. Θα παρουσιάσεις έναν λογ/μό ΔΕΚΟ (ΔΕΗ/EYΔΑΠ κλπ.) στο όνομά σου ή στο όνομα των γονιών σου αν μένεις μαζί τους και την ταυτότητά σου προς πιστοποίηση ότι είσαι δημότης. (Ή μπορεί αν ζητήσουν χαρτί δημοτολογίου/οικογενειακής μερίδας από τον Δήμο αν και συνήθως αρκεί ο λογ/μός). Και θα μπορείς να διαβάζεις όσα διαθέτουν. Μάλιστα αν έχεις παλιά βιβλία που δεν θέλεις μπορείς να τα υποβάλεις προς εξέταση ώστε να αυξηθεί το αναγνωστικό υλικό και για τους υπόλοιπους.
Μπορείς να ψάξεις για Δημοτική βιβλιοθήκη στον δήμο σου. Αλλά υπάρχει και η λύση του Public (και Ιανό νομίζω) όπου έχει αναγνωστήριο και διαβάζεις όσο θες ένα ή περισσότερα βιβλία. Έχω αγοράσει αρκετά βιβλία ξεκινώντας τα εκεί.Επίσης, αν θες φθηνή λύση, έχει παζάρι βιβλίου στην πλατεία Γκοτζιά τώρα (κοντά στην Ομόνοια) όπου θα βρεις μπόλικα βιβλία σε καλές τιμές.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon