ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.2.2018 | 11:21

τοξική φιλία?

Με έχει κουράσει πλέον αυτή η κατάσταση...Ναι με τη φίλη μου περνάμε καλά ,γελάμε αλλά πάντα σε κάθε μας συνάντηση θα καταλήξουμε να συζητάμε δικά της ανούσια "προβλήματα" που είναι στο μυαλό της.Συνέχεια κλαίγεται,συνέχεια γκρινιάζει.Έχει τόσα πολλά πράγματα στη ζωή της (όχι υλικά) και συνεχώς κλαίγεται πως δεν έχει τίποτα.Νομίζει πως μόνο αυτή έχει προβλήματα τα οποία ειναι πιο σοβαρά από του καθένα,ενώ στην ουσία δεν είναι προβλήματα.Έχω πολλά περισσότερα προβλήματα από αυτήν ,είμαι μόνη μου,δεν έχω κανέναν,μέσα μου έχω κενό και τραγικοποιόντας της δική της ζωή ,που αν όχι τέλεια είναι αρκετά καλή ,με κάνει να νιώθω σκουπίδι.ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ!Ναι την αγαπώ (σαν φίλη) ,αλλά νομίζω ότι είναι μια τοξική φιλία όλο αυτό...Πείτε μου τη γνώμη σας. Της τα έχω πει όλα αυτά και συνεχίζει τα ίδια.Μήπως πρέπει σιγά σιγά να την κάνω άκρη γιατί είναι τοξική?
3
 
 
 
 
σχόλια
Δίκιο έχεις ΑΛΛΑ1.καθένας το δικό του πρόβλημα το βλέπει μεγαλύτερο 2.η κλάψα είναι κραυγή απελπισίας να την προσέξεις. Κάνε το εξής. Μια φορά που θα βρεθείτε βάλε την κάτω και πες της "Τώρα για μια ώρα θα μου πεις όλα όσα σε απασχολούν. Θα σε ακούσω με όλη μου την προσοχή [και κάντο!] και θα σου πω κατόπιν αν μπορώ κάτι για να σε βοηθήσω ή θα νεύσω/αγκαλιάσω/δείξω συμπάθεια ότι ξέσπασες κι ΟΚ. Κατόπιν όμως θα συζητήσουμε και όσα με απασχολούν εμένα. Καλά;"
Kalh mou anagnwstria..eimai kai egw sthn idia fash.. kathws evlepa pws den exei kamia diathesi na allaxei i na antapokrithei pio thetika ..apofasisa na allaxw egw.. jekina gym orise kati mesa stin kathomerinotita sou kai ependise panw se auto.. kai deikse pws o xronos sou pleon ein arketa periorismenos gia arnitki energeia.. ean den allaxeis esu min perimeneis na allaxoun oi alloi..
Scroll to top icon