ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.2.2018 | 13:23

Σας φαίνεται περίεργο;

Μου έχει ξεκαθαρίσει ότι η σχεση μας περιορίζεται στο σεξ και ότι δεν θέλει κάτι παραπάνω για αυτό δεν υπάρχει επικοινωνία..εγώ συνεχίζω γιατί τον θέλω το θέμα μου όμως είναι το εξής..διακρίνω μια περίεργη συμπεριφορά..εννοώ ότι βγαινουμε έξω μαζί πίνουμε ποτό γελάμε πολύ..με καλεί σπίτι του για ταινία και όντως βλέπουμε 4 ώρες ταινία χωρίς να κάνει καμία κίνηση για σεξ ούτε να με φιλήσει 4 ώρες!!εχει τύχει να πάμε μαζί διήμερο και επίσης να μην κάνει καμία κίνηση να με φιλήσει για ώρες και να καταλήξουμε να κάνουμε σεξ μετά από ώρες που πίναμε κρασί-ότι δεν ήταν προταιρεοτητα του μου φάνηκε και έγινε κάτι χλιαρό μια φορά..είναι αυτό κάποια λανθάνουσα συμπεριφορά ή είναι φυσιολογικό;επίσης έχει πολλές κολλητές φίλες που όντως δεν παίζει κάτι μεταξύ τους..
8
 
 
 
 
σχόλια
Δεν καταλαβαίνω γιατί εφόσον σας διαχωρίζουν τη θέση τους λέγοντας ότι "Δε θέλουν σχέση", επιμένετε και προσπαθείτε να εξηγήσετε τις ανεξήγητες συμπεριφορές τους. Μα για αυτό ακριβώς το κάνουν. Για να μπορούν να συμπεριφέρονται όπως θέλουν, χωρίς να δίνουν λογαριασμό λες και "έχουν σχέση".
Ένας σοφός όρισε την σχέση ως:free casual Sex,τα υπόλοιπα περί συντροφικοτητας και μοναξιάς είναι να'χαμε να λέγαμε,μπορείς να έχεις φίλους ή και κατοικίδιο.Αλλωστε η μόνη διαφορά της φιλίας με της σχέσης είναι η ύπαρξη ή η απουσία σεξ.
Γιατι να κανει κινηση πιο νωρις αφου ξερει οτι σεξ θα κανει οπως και να'χει;ας δει την ταινιουλα του,ας πιει το κρασακι του και θα ερθει και αυτο. Δοκιμασε μια μερα να πεις "δε μπορω σημερα, δεβθελω σημερα" και εκει θα φανει αν υπαρχει τιποτα περιεργο οπως λες.
Αυτό που εγώ έχω καταλάβει διαβάζοντας Εξομολογήσεις 2 χρόνια είναι ότι οι νέοι άντρες σήμερα λένε "δεν θέλω σχέση" για να μην τους πρήζετε τα ούμπαλα. Αυτό. Τίποτα πιο evil από αυτό.
Εεεε και πώς θα γινει;θα εχουν σχεση αλλα θελουν να ειναι σαν να μην εχουν; Πρηζουμε και εμεις λιγο,δε λεω, αλλα πολυ της μοδας αυτο το "δε θελω σχεση".
Έχω καταλήξει ότι αυτές που δεν πολυπρήζουν τελικώς κατορθώνουν να συνάψουν σχέση. Οι doormats βέβαια όχι επειδή είναι doormats. Αλλά νομίζω έχει να κάνει με το πόσο ενδιαφέρον βρίσκει ο άλλος στην διάδραση.Eξαιρούνται οι περιπτώσεις που το λένε επειδή νιώθουν ότι δεν έχουν εξαντλήσει την περίοδο δοκιμών από άλλα πηγάδια και θέλουν να νιώθουν ελεύθεροι να τα τρυγούν για όσο τους παίρνει ακόμα. ;)
Scroll to top icon