ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.2.2018 | 20:02

Πρόβλημα στη σχέση.

Καλησπέρα, είμαι με μια κοπέλα εδώ και 6 μήνες που από την πρώτη φορά εγώ δεν πήγαινα για σοβαρά όμως ερωτεύτηκα και έτσι κράτησε η σχέση αυτή. Τώρα πλέον δεν ξέρω όμως αν την θέλω. Υπάρχει βέβαια και το θέμα της απόστασης γιατί εγώ σπουδάζω μακριά αλλά πηγαίνω και την βλέπω κάθε μήνα σχεδόν. Αλλά δεν μπορώ όταν μιλάμε πολύ ώρα στο τηλέφωνο.. Νιώθω πως έχω και άλλα σημαντικότερα πράγματα να κάνω χωρίς όμως να έχω. Και με βιντεοκληση που μιλάμε καμία φορά το ίδιο νιώθω. Υπάρχουν φορές που τσακωνομαστε και είμαι στο τσακ να το τελειώσω αλλά κάτι μέσα μου με σταματάει. Δεν μπορώ στεναχωριεμαι. Και από κοντά όταν την βλέπω, εκείνη θέλει να είμαστε κάθε μέρα μαζί ενώ εγώ όχι γιατί θέλω να είμαι και με τους φίλους μου. Δεν ξέρω τι να κάνω. Ας με βοηθήσει κάποιος αν μπορεί.
5
 
 
 
 
σχόλια
Δεν το πηγαινες σοβαρα,μεσα σε 6 μηνες εωτευτηκες και ξε-ερωτευτηκες,υπαρχει η αποσταση,την θελεις αλλα δεν την θελεις,υπαρχουν προβληματα αλλα οταν την βλεπεις λυνονται λιγο,τι αλλο πρεπει να δεις για να καταλαβεις οτι αυτο δεν ειναι σχεση αλλα ανεκδοτο και μαλιστα κακογουστο?
Scroll to top icon