ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.2.2018 | 21:18

Ψειρες στα γεραματα

Ρε παιδια..ειμαι φοιτητρια και κολλησα ψειρες..αν ειναι δυνατον..και δε ξερω και απο που..υποψιαζομαι τις κολλητες μου που ειναι σε επαφη με παιδακια ...επειδη μενω μονη μου δεν εχω την μητερα να κανει το αναλογο ξεψαξιμο...με αντιφθειρικα κτλ θα τα καταφερω λετε? Ή πρεπει να έχω άτομο να με "ξεψειρίσει?" Επισης αν παω να τα βαψω θα σκοτωθουν μια και καλη? ψείρες και κόνιδες? εννοειται ηδη εκανα μια φορα με paranix, χτενακι και επλυνα στους 90 κλινοσκεπασματα, πετσετες, χτενες κλπ...Απλα τρ εν μεσω εξεταστικης λιγο δυσκολο να φυγω 350χλμ μακρια στο πατρικο μου να με αναλαβει η μαδερ..
2
 
 
 
 
σχόλια
Εξαρτάται τη βαφή, αν βάζεις δυνατό οξυζενέ θα δουλέψει, αν όχι... Μπορει και να επιβιωσουν. Ω! ναι μεταλλάχθηκαν και οι ψείρες! Το paranix δουλεύει. Επίσης να βουτας το χτενακι σε ξύδι για να ξεκολλησουν οι κόνιδες. Και σε 10 μέρες επανάληψη με paranix.
Scroll to top icon