ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.2.2018 | 15:02

Όταν οδηγώ

θυμάμαι ό,τι μαλακία έχω κάνει στη ζωή μου: από τις πιο ντροπιαστικές στιγμές μέχρι τα πιο σοβαρά.Επίσης όταν οδηγώ, μιλάω μόνη μου.Για όλα αυτά πιστεύω ότι φταίει το ραδιόφωνο που χάλασε.
14
 
 
 
 
σχόλια
ΣΑΒΑΑΑΑΤΖ.μπραβο σου και σου βγάζω το καπέλο τώρα ( αυτό το κύρια ) τι το ήθελες δεν πρόκειται να ξαναμπώ στη στήλη γιατί καταπάτησα κανόνες που κατάλαβα αργά.και πάλι μπράβο σου.
Γερόλυκε τι συμβουλές δίνεις στην εξ. Ότι χρειάζεται ψυχολόγο και τη διάγνωση την έβγαλες αμέσως. η Ζébra δεν ήταν και δεν θα είναι ποτέ το κέντρο του κόσμου άσε τα σάπια, ήθελες να με προσβάλεις.
Απάντηση στο μοναχικό γερόλυκο. Στο κέντρο του κόσμου δεν ήμουνα ποτέ.Η εξ. Δεν είναι δικιά μου ,Ποσώς με ενδιαφέρει αν αναφέρθηκες σε μένα,έπρεπε όμως να το στηρίξω ,πέταξες δυο λέξεις κλειδιά ,εσύ τι είσαι ο ψυχολόγος της στήλης δεν κατάλαβα τραβάς κανά ζόρι οχι να μου το πεις. Έκανες και διάγνωση στο λεπτό σε μια εξομολόγηση γεμάτη ασάφειες χωρίς η εξ να δώσει στοιχεία. Και είρθες και από πάνω μου και μίλησες και με στόμφο στο * εσύ*
Αν απευθύνεσαι σε εμένα old dog ενοχικό άτομο δεν είμαι .Αν μερικές φορές.ανακύλωσα εδώ μέσα τα ίδια και τα ίδια το έκανα από συναισθηματισμό.Ούτε χαμηλή αυτοεκτίμηση έχω γιατί ξέρω να πατάω γερά.Κατάθλιψη αυτό παίζεται σε όλους μας.Η δουλειά μου δεν υπάρχει περνάω φανταστικά .Αυτά τα λίγα.
Μη βαράτε το εμπέδωσα. Μετά τη δουλειά ακούω τραγούδια.για χαλάρωση ε,εκεί να δείτε συνειρμούς που κάνω ο έρωτας φουντώνει μέσα μου .στο αυτοκίνητο ακούω πάντα *Δρόμο* αλλά δεν συγκεντρώνομαι στο στίχο γιατί αν γίνει κάτι τέτοιο θα.την παίξω.
Όταν οδηγώ το αυτοκίνητο θυμάμαι μία συγκεκριμένη μαλακία και μιλώ κι εγώ μόνος μου: "Ψάξε τώρα μπουμπούνα να βρεις σταθμό, που έσπασε η οθόνη με τις ενδείξεις".Για όλα αυτά πιστεύω ότι φταίει το χέρι μου που κοπάνησε το ραδιόφωνο.
Scroll to top icon