ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.2.2018 | 16:09

"Καλύτερα να μου την πέφτουν λιγούρια παρά κανείς"

Αυτή ήταν η άποψη φίλης σε σχετική συζήτηση που είχαμε για το πότε μια γυναίκα αντιλαμβάνεται ότι έχει επιτυχία στο άλλο φύλο: όταν έχει 1000 ακολούθους στο ίνσταγκραμ να την δοξάζουν στα σχόλια ή όταν τη φλερτάρουν πιο άμεσα, έστω και 5-10 το πολύ, στις κοινωνικές της συναναστροφές έξω. Κατά τη γνώμη της η οποιαδήποτε ένδειξη ερωτικού ενδιαφέροντος από έναν άντρα, ακόμα και το "τι κα*λα είσαι εσύ" που θα σου στείλει κάποιος στο ίντερνετ ή θα σου το φωνάξει στον δρόμο(!) προσμετράται σαν πόντος στο πόσο θελκτική είσαι μιας και δείχνει ότι δεν περνάς απαρατήρητη!Της απάντησα ότι δε νομίζω πως μια γυναίκα νιώθει πως έχει παραπάνω αξία και πέραση όταν οι άντρες τη βλέπουν πρώτα ως κρέας και δευτερευόντως σαν ένα σύνολο χαρακτηριστικών (εμφάνισης και προσωπικότητας). Μου είπε ότι αν ίσχυε αυτό που λέω τότε δε θα είχε κάνει τόση επιτυχία το ίνσταγραμ και τα όμοιά του κι ότι οι άντρες, καλώς ή κακώς, λειτουργούν με εντελώς διαφορετικά(επιφανειακά; ) κριτήρια θαυμασμού του αντίθετου φύλου απ' ότι εμείς.Προσπάθησα να αλλάξω θέμα συζήτησης, γιατί πλέον με ωθούσε να αναρωτηθώ μπας και τα έχω αντιληφθεί όλα εντελώς λάθος σε ετούτο τον κόσμο και να αναθεωρήσω. Ή ότι είμαι απλώς άσχημη για μη μου σφυράνε στον δρόμο και να μη με ακολουθούν μιλιούνια στα σόσιαλ.ΥΓ: οι ηλικίες μας είναι στα 28 και των δυο, αν έχει σημασία.
7
 
 
 
 
σχόλια
Μια γυναικα εχει επιτυχια στα ερωτικα της οταν εχει τον ανδρα τους ανδρες που αυτη θελει να εχει στη ζωη της.(τουλαχιστων τις περισσοτερες φορες). Αλλιως αν θες βγαλε μια φωτογραφια σου στο instagram με το στρινγκ να δεις πως θα κανουν σαν αφηνιασμενη ολοι ωστοσο δεν θα εχεις τυχη στον ερωτα. Επισης πολλες ωραιες κοπελες εχουν χιλιαδες θαυμαστες αλλα κλαινε γιατι ειναι μονες. Οση επιβαιβεωση και να σου δωσουν 1000 ανδρες χαρουμενη και ικανοποιημενη στην ερωτικη σου ζωη δεν σε κανουν.
Φταίει κατα κύριο λογο ο τεχνολογικός εκφυλισμός που υφίσταται η νέα γενιά μας σε συνέπεια να εχουμε σεξουαλικα απενεργοποιημένες γυναίκες μαστιζόμενες από μικροαστικά κόμπλεξ και εμπορικά πρότυπα.Οι πιθανότητες για εναν εμφανίσιμο άνδρα να καμακωσει και να ψήσει ενα αντιστοίχως εμφανίσιμο κορασιο από κοντά ειναι πολυ λιγότερες από ότι διαμέσου κοινωνικής δικτύωσης.Οι προ δεκαετίας εποχές που βγαίναμε σαν νεανίες και βάζαμε στοιχήματα μεταξύ μας για το ποιος θα πάρει περισσότερα κινητά έχουν περάσει ανεπιστρεπτί και αυτο φίλη μου πρέπει να το λάβεις σοβαρά υπόψιν.Στο face to face καμάκι για τη συντριπτική πλειοψηφία των περισσότερων Ελληνίδων εισαι αυτόματα ο εν δυνάμει βιαστής,ο πεφτουλας,ο λιγουρης,ενώ μέσω fb για τις ίδιες τις γυναίκες με μια καρδούλα και δυο κουβέντες καλές εχεις φάει.Καλο να λέμε αλήθειες δίχως να χαϊδεύουμε αυτάκια.Σαφως και οι περισσότεροι άντρες στις μέρες μας εχουμε καταντήσει πτώματα με γέμιση μπουσταρδας και Μπύρας ομως για αυτο κατα κύριο λογο ευθύνεται ο κοινωνικός γυναικοκεντρισμος και οι σημερινές "western women"που εντάσσονται στα πρότυπα του δίχως να λογαριάζουν πως στο τέλος βγαίνουν χαμένες περισσότερο οι ίδιες.
Σωστός,να προσθέσω ότι η Ελληνική κοινωνία είναι άκρως συντηρητική και το σεξ θεωρείται κακό ενώ η σχέση καλό.Οι άντρες κατά κανόνα νιώθουν την ερωτική έλξη οπτικά, οπότε δεν υπάρχει κάτι κακό στο να δουν μια γυναίκα σαν 'κρεας'.
Scroll to top icon