ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.2.2018 | 17:01

διπολικη διαταραχη

μιλαω στο ιντερνετ και στο τηλεφωνο με εναν που μενει 3 ωρες μακρια απο την πολη μου εδω και 6 μηνες. δεν εχουμε βρεθει απο κοντα. εγω του εχω πει οτι πασχω απο αυτοανοσο εδω και χρονια και γενικως δεν του εχω κρυψει κατι πολυ σημαντικο για τη ζωη μου.ωστοσο εκεινος...αν και δεν το εχει πει ποτε ξεκαθαρα εχει αφησει να αιωρειται πως υπαρχει καποιο ψυχολογικο θεμα.καποια στιγμη μου ειχε πει οτι περασε μια καταθλιψη και ειχε χασει κιλα. γενικα οταν μιλαμε στο τηλεφωνο εχει μια ακαταπαυστη παρλα και απ το ενα θεμα παει στο αλλο...για μερες μπορει να μιλαμε και να ειναι ολα μια χαρα και μετα εξαφανιζεται και οταν θυμηθει να εμφανιστει πεταει κατι ακυρα που λεω δεν ειναι δυνατον...ειμαστε και οι δυο πανω απ τα 30. σημερα που μιλουσαμε και του ειπα οτι διακρινω αλλαγες στη συμπεριφορα του με τη μια να ειναι ετσι και την αλλη αλλιως μου ειπε : ε τι να πω μπορει να ειμαι διπολικος....μπορει να το ειπε ετσι αλλα μπορει να το εριξε για να δει πως θ αντιδρασω...συνδιαζοντας ολα τα κομματια του παζλ σκεφτομαι πως θα μπορουσε καλλιστα να εχει διπολικη διαταραχη...αυτο που με προβληματιζει τωρα ειναι πως εγω συντομα θα παω στη δικη του πολη γιατι με προσελαβαν για δουλεια...ξεκινας να κανεις κατι με ενα ατομο που μαλλον εχει τετοιο θεμα? ηδη εγω εχω το δικο μου που εδω και χρονια με ταλαιπωρει και με ριχνει ψυχολογικα...θα μπορουσε καποιος να ξεκινησει μια σχεση που εχει τετοια σκαμπανεβασματα? μου εχει βγαλει πολυ τρυφερα συναισθηματα ο ανθρωπος αλλα αυτο ειναι μαλλον στη θεωρια γιατι εφοσον δεν τον εχω δει απο κοντα δεν υφισταται τιποτε ουσιαστικο μεταξυ μας.παρακαλω να μιλησετε οσο το λιγοτερο δυνατον κυνικα και με προθεση να δωσετε μια συμβουλη οχι κριτικη.
4
 
 
 
 
σχόλια
Πανε πρωτα εκει να βρεθειτε και απο κοντα και εχεις μπολικο χρονο για ψυχιατρικη διαγνωση. Μην προτρεχεις. Εκτος αν εχεις απογοητευτει αρνητικα ηδη.
Αν καταλαβαινεις οτι ψυχικα δεν μπορεις να συνυπαρχεις με μια τετοια προσωπικοτητα-συμπεριφορα, καλυτερα να μην προχωρησεις. Κρατα μια φιλικη σχεση αν μπορεις και συνεχισε αλλου.
Scroll to top icon