ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.2.2018 | 17:36

Δεν καταλαβαίνει

Ενταξει στην αρχη μου αρεσε και ναι ίσως του έδωσα αέρα αλλα το καταλαβα γρήγορα και έγινα πιο απότομη και "ωμή" αφου ηταν απλα ενα φλερτ. Δεν τον βλέπω ερωτικά και του το εχω πει πολλές φορες αλλα κανει οτι δεν καταλαβαίνει. Ειναι καλύτερο να σταματήσω να του μιλαω και για των δυο το καλο ή να συνεχίσω να του μιλαω σε εντελως φιλικό επίπεδο? Πως θεωρείτε οι άντρες οτι πρεπει μια γυναικα να σας πει το ΟΧΙ για να γινει κατανοητό?
7
 
 
 
 
σχόλια
Εξαρτάται πως ειπες το οχι. Τι άνοιγμα έκανες κ ποσο θέλει να σε διεκδικήσει. Επίσης πολλές φορες λιγο το μπιρι μπιρι,λιγο η βαρεμάρα,λιγο που δν κανόνισες κάτι φέρνουν σχέση,σεξ,παντρειά,φιλία κτλ κτλ.Απολαυσε την προσοχή που σου δείχνει .
Ναι, απλά μπλέκεται λίγο το πράγμα όταν οι μάνες/φίλες των κοριτσιών τις μεγαλώνουν να το παίζουν "δύσκολες" και οι πατεράδες/φίλοι (αλλά και οι γυναίκες εν συνόλω) θ΄μαθαίνουν τα αγόρια να είναι "κυνηγοί"
Scroll to top icon