ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.2.2018 | 18:48

Εδώ καράβια χάνονται..

Είμαι 5 χρόνια με ένα παιδί και τώρα τελευταία οι γονείς του μας πρηζουν για παιδιά και γάμους λες και μας πήραν τα χρόνια (29 ετών).Εδώ δεν έχουμε καλά καλά δουλειά/λεφτά/σπίτι, ένα παιδί μας έλειπε..(επειδή αυτοί βγήκαν στην σύνταξη και δεν έχουν με τι να ασχοληθούν) Αισθάνομαι ότι όλο αυτό με πιέζει και στην τελική κάνει κακό και στην σχέση μας. εσείς τι γνώμη έχετε?
6
 
 
 
 
σχόλια
Εν έτει 2018, είμαι της άποψης πως αν δεν υπάρχει κάποια οικονομική σταθερότητα μέσω σταθερού εισοδήματος ή σταθερής βοήθειας, τότε είναι ακραία ανεύθυνη η τεκνοποίηση. Εκτός αν κανείς είναι της άποψης πως: "εντάξει μωρέ, αν υπάρχει αγάπη θα βρεθεί ο τρόπος" και πως "εντάξει μωρέ,και πως κάνανε παιδιά κάποτε που ζούσαμε στη φτώχια". Οι εποχές έχουν αλλάξει. Αν κάποιος σκιζόταν στη δουλειά κάποτε μπορούσε να ζήσει. Τώρα, στις περισσότερες περιπτώσεις μπορεί να σκίζεσαι στη δουλειά για να θρέψεις απλά τον εαυτό σου. Και αν υπάρχει το επιχείρημα ότι τα πράγματα θα αλλάξουν σύντομα και όταν το παιδί χρειαστεί τα πολλά χρήματα θα έχουν εμφανιστεί ευκαιρίες,... think again!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon