ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.2.2018 | 02:16

Φυσιολογικο η μη ;

Μου λειπει καποιος που εχω να μιλησω μαζι του 2-3 χρονια.Δεν εγινε κατι χαρη στο οποιο χαθηκαμε,απλα τη μια μερα μιλουσαμε( αραια μεν αλλα τα λεγαμε 1-2 φορες τον χρονο και κατα 99%απο δικη του πρωτοβουλια)και μετα δεν...η τελευταια μας επικοινωνια ηταν με βιντεοκληση που τα ειπαμε,ολα οκ.Μετα τιποτα.Μια ακυρη φωτο μονο στ σκαιπ μου που του εστειλα να τον ρωτησω τι και πως κ ουτε απαντησε πισω ποτε.Προσπαθησα προσφατα (το 2017)να ερθω και σε επαφη αφηνοντας του δυο μηνυματα στο φεις(χωρις να του κανω αιτημα μιας και δεν το χρησιμοποιω),αλλα δεν απαντησε ουτε για το τυπικο(τυπου οκ τα ειδα αλλα δε θελω να μιλαμε).Σε ενα απο αυτα τα μηνυματα του εξηγουσα και πολλα γεγονοτα του παρελθοντος που μας ειχαν απομακρυνει και για τα οποια δεν ειχα μιλησει ποτε αναλυτικα.Με στεναχωρει που δεν ξερω αν ειναι καλα(οκ προφανως ζει,αλλα με πιανετε πως το λεω),που δε φιλοτιμηθηκε σε μηνυμα 7 σελιδων να πει εστω ενα οκ το διαβασα,αλλα δε με αφορα .Και ακομη και σημερα που και που το σκεφτομαι(τυπου τι εγινε,να ειναι καλα αραγε κτλ).Δεν ειμαι νορμαλ ετσι?Ο αντρας μου μού λεει πως λογικα το ειδε κ δεν ασχοληθηκε κ να μην αναλυω τοσο τι κ πως και να κοιτω το αποτελεσμα,δηλαδη οτι χαθηκαμε οριστικα.
7
 
 
 
 
σχόλια
'Οχι, δεν είσαι νορμάλ. Ειλικρινά δεν ξέρω από πού να το πιάσω. Νόμιζα οτι ήσουν άλλη μία περίπτωση παλαβής, που επιμένει εκεί που δεν την θέλουν, αλλά μόλις έγραψες οτι τα ξέρει κι ο άντρας σου μου φάνηκε οτι μας δουλεύεις.Μα καλά, μιλούσατε 1-2 το χρόνο και μετά από 2-3 χρόνια σιωπής και αδιαφορίας εκ μέρους του, του στέλνεις 7 (7!!!!) ΣΕΛΙΔΕΣ;;; Να του πεις για τα γεγονότα λες. Ποια γεγονότα;;; Ποια απομάκρυνση;;; Δεν είσασταν και κοντά ποτέ!!! Μιλούσατε 1-2 φορές το χρόνο!!!(Τέτοιες εξ/σεις βλάπτουν σοβαρά την υγεία)
Πρόκειται μάλλον από το είδος εκείνων των ανθρώπων που δεν μπορούν να (απο)δεχτούν την μη απάντηση ως απάντηση. Με τον τρόπο της, εκβιάζει μια αντίδραση από τον Άλλον. Δεν νομίζω να την ενδιαφέρει τι είδους αντίδραση θα λάβει, απλά σαν ένα μικρό κακομαθημένο απαιτεί να υπάρξει μια διαδραστικότητα, έστω και ένα "άσε-μας-κουκλίτσα-μου". Τότε θα νιώσει το λιγότερο, νικήτρια. Σίγουρα δεν είναι υγιής αντιμετώπιση διαπροσωπικών σχέσεων αυτή. Το θέμα είναι, θα το αντιληφθεί η εξομολογούμενη για να το διορθώσει ή θα συνεχίσει να ζει στην κοσμάρα της;Γέλασα τόσο πολύ με το μήνυμα 7 σελίδων... Μου θύμισε την ατάκα του Ross προς την Rachel... -18 pages!!! Front and back!!! :DΚαλημέρα Λεμονάκι!
Ναι σε όλα! Το'καψα πρωί-πρωί με τούτη την εξ, ούτε το σεντόνι μπόρεσα να χωνέψω ούτε τον ρόλο του συζύγου έχω καταλάβει. Δηλαδή άντε να του περιγράψεις αυτού του ανθρώπου την κατάσταση και να τον ρωτήσεις τη γνώμη του. 'Η είναι τέρας ψυχραιμίας ή δεν τον εκπλήσσει τίποτα πια. Και ποια η φύση της "σχέσης" τους δηλαδή-ς; Για ποια θέματα μιλούσαν; Ποια είμαι; Πού πάω;Καλημερούδια!(Ελπίζω ο καφές να έχει ευεργετική επίδραση στο βραχυκύκλωμα)
Scroll to top icon