ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.2.2018 | 18:34

Στήθος και σεξ.

Παρακαλώ πολύ να μου πείτε την αλήθεια.Είμαι σε σχέση εδώ και τρεις μήνες. Είμαστε 34 και 36. Έχουμε πολύ καλή επικοινωνία, ταιριάζουνε τα γούστα μας στα περισσότερα πράγματα και στο κρεβάτι όλα πολύ καλά. Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα. Στον δικό μου αρέσουν πολύ τα μεγάλα στήθη. Η πρώην του είχε μεγάλο στήθος (εκείνη τον χώρισε ερωτεύτηκε άλλον). Εμένα το στήθος μου είναι πλάκα. Στις αρχές της γνωριμίας μας που είπαμε μερικά πράγματα για το σεξ, είχε πει σαν πρώτο που του αρέσει το ισπανικό. Δεν είχα δώσει και πολύ σημασία, ήταν αρχές και δεν μπορούσα να ξέρω πως θα εξελιχτεί η γνωριμία μας. Τώρα όμως που είμαστε μαζί προβληματίζομαι. Γενικά του αρέσουν οι γυναίκες με καμπύλες ενώ εγώ δεν έχω καθόλου, αλλά αυτό δεν μου φαίνεται τόσο σοβαρό. Το πρόβλημα είναι με το στήθος. Αν του αρέσει τόσο κάτι που δεν θα μπορέσει να κάνει με εμένα ποτέ, δεν θα πάει με άλλη κάποια στιγμή; Μα βασανίζει η σκέψη και θα ήθελα να μου πείτε την αλήθεια, δεν θέλω λόγια παρηγοριάς. Το στήθος μου είναι ανύπαρκτο και δεν υπερβάλλω καθόλου.
11
 
 
 
 
σχόλια
Για να επιλεξει να ειναι μαζι σου σημαινει οτι του αρεσεις ετσι ακριβως οπως εισαι, πανεμορφη :) Μην αμφιβαλλεις για τον εαυτο σου. Αν δεν του αρεσες δεν θα εμπαινε καν στον κοπω να κανει σχεση μαζι σου, τοσο απλα.
Δε θα συμφωνήσω με όλους τους προηγούμενους κατ' ανάγκη, και θα πω το εξής: για να προβληματίζεται η εξομολογούμενη, είτε είναι ψυχαναγκαστική και το κάνει αδίκως, είτε κάτι έχει ψυλλιαστεί από την όλη συμπεριφορά της σχέσης της. Αν συμβαίνει το πρώτο, απέβαλε τους ψυχαναγκασμούς και ξέχνα τα όλα. Αν συμβαίνει το δεύτερο, κάποια στιγμή (ξέρω, πάλι θα ακουστώ σκληρός) θα το βρεις μπροστά σου αυτό που φοβάσαι.
Τα είπαν όλα τα κορίτσια.Στην τελική άμα θέλει εσένα, τι να τα κάνει τα βυζιά; Με άνθρωπο κάνεις σχέση και σεξ, όχι με μέρη του (αλλιώς είναι αυνανισμός και δεν υπάρχει και σχέση)Και στην τελική, άμα θέλει εσένα και με βυζιά, ας πληρώσει να σου βάλει.
Τα είπαν όλα τα κορίτσια.Στην τελική άμα θέλει εσένα, τι να τα κάνει τα βυζιά; Με άνθρωπο κάνεις σχέση και σεξ, όχι με μέρη του (αλλιώς είναι αυνανισμός και δεν υπάρχει και σχέση)Και στην τελική, άμα θέλει εσένα και με βυζιά, ας πληρώσει να σου βάλει.
Σε μια κουταλιά νερό πνίγεσαι. Κάνε το αντίστοιχο με τις πατούσες σου ή ανάμεσα στα μπούτια σου. Δεν είναι ακριβώς το ίδιο αλλά δεν είναι και κακό. Ο άνθρωπος θέλει να είναι μαζί σου. Αλλιώς θα είχε αγοράσει ένα σετ πλαστικά υπερμεγέθη στήθη και θα βολευόταν.
Το μέγεθος του στήθους σου το είδε με το καλημέρα σας, αλλά δεν τον εμπόδισε να κάνει σχέση μαζί σου. Πρόσεχε γιατί οι ανασφάλειες βλάπτουν σοβαρά τις σχέσεις.
Μα τι παρηγοριές και κουραφέξαλα να σας πούμε, αγαπητή; Ο φίλος σας από ψυχικό ή με το ζόρι σας επέλεξε; Προφανώς και είναι μαζί σας επειδή σας γουστάρει όπως είστε.Θεωρητικά και μένα μου αρέσουν οι μελαχρινοί, αλλά ερωτεύτηκα ξανθό και πρασινομάτη. Κατανοητές κι οι ανασφάλειες, αλλά εσείς το τερματίσατε.
Διάβασα προσεκτικά και δεύτερη φορά την εξομολόγηση,για να δω αν υπάρχει σε κάποιο σημείο η ένδειξη ότι ο σύντροφός σου δυσανασχετεί με το μικρό σου στήθος...Και πουθενά αναφορά.Το μόνο που διάβασα είναι η δική σου ανασφάλεια για το μικρό σου στήθος.Δικό σου είναι το θέμα φίλη-όχι δικό του.Η πρώην που τα είχε πλούσια-γιατί έγινε πρώην;Μάλλον γιατί η σχέση και ακόμα ακόμα και το σεξ,δεν έχει να κάνει μόνο με βυζι@...Ξέχνα τα αυτά,βάλε τον κάτω να γίνει χαμούλης και μην σκατώσεις κάτι που απ'ότι διάβασα,φαντάζει καλό...
Scroll to top icon