ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.2.2018 | 15:11

Ευχαριστώ Fabinas.

Ευχαριστώ για την απάντηση που έδωσες χθες στην τελευταία μου εξομολόγηση..Είμαι η κοπέλα με τίτλο "Θέλω την γνώμη σας vol2"...Τελικά όσα και να του ξεκαθάρισα δεν λέει να κάνει πίσω...Υπήρξα ξεκάθαρη πως δεν μπορώ να τον δω ερωτικά και να φύγει να φτιάξει την ζωή του..Τον ευχαρίστησα για όλες τις προσπάθειες αλλά δεν μου αρέσει να παίζω με συναισθήματα ανθρωπων ποτέ!Σήμερα έστειλε ένα ολόκληρο γραμμα σε μήνυμα στο viber...Ζήτησε να του δώσω χρόνο να μην βρεθούμε για λίγες μέρες και να προσπαθήσει να κοντρολαρει το ότι με βλέπει ερωτικα...Μου λέει μπήκα στην ζωή σου και θέλω να είμαι εκεί γύρω σου να σε βοηθήσω σε όλα σου όσο και να με διώχνεις εσύ...Άσε με να ειμαι εκεί,εγώ στο ζητάω όχι εσύ...Θα αλλάξω και θα σε δω αλλιώς..Είσαι ένας αξιόλογος άνθρωπος και χάρηκα που σε γνώρισα...Άφησε με να υπάρχω σαν Φύλακας Άγγελος εκεί για σένα και εσύ κάνε ότι θες...Προχωρα απλά κρατάμε σαν φίλο σου...Με σκοτωσε fabinas...Νιώθω πως δεν θα καταφέρει να με δει ποτέ φιλικα...Δεν ξέρω τι να απαντησω...Με μπλοκάρει ολη η κατασταση...Είναι καλό παιδί αλλά δεν ξέρω αν θα με δει ποτέ φιλικα...Είμαι να σκάσω..
2
 
 
 
 
σχόλια
Παρακαλώ.Εσύ είσαι απόλυτα βέβαιη για την απόφασή σου; Αυτό έχει σημασία.Προσωπικά, δεν υποκύπτω σε κανένα είδους εκβιασμό, συναισθηματικό ή μη.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon