ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.2.2018 | 21:21

Μου λειπει ο πρωην μου

Δεν μπορω με τιποτα να ξεπερασω τον πρωην μου. Ειχαμε εξι χρονια σχεση και ονειρα για κοινο μελλον με γαμο και παιδια. Ξαφνικα μια μερα εφυγε γιατι του τελειωσε και εγω δεν ηξερα τι να πω. Να τον παρακαλουσα να γυρισει πισω τι οφελος θα ειχα. Ισως να γυρνουσε απο λυπηση και μετα να με απατουσε με αλλες. Αλλα ενω εχω προσπαθησει με χιλιους τροπους να τον ξεπερασω δεν μπορω. Βγαινω με φιλες, φιλους, προσπαθω να δινω χωρο σε αλλους αντρες να μπαινουν στη ζωη μου ομως δεν εχει περασει μερα που να μην τον σκεφτομαι και να θελω να γυρισει πισω. Δε θα γυρισει ποτε ομως αν παψω να ελπιζω κι αυτο δε θα εχω ζωη πια. Ολοι μου λενε να παω σε ειδικο να με βοηθησει ομως νομιζω οτι θα ειναι χαμενος χρονος.
8
 
 
 
 
σχόλια
Όλα περνάνε με τον χρόνο. Σιγά σιγά θα τον ξεπεράσεις. Ωστόσο βρες μερικά ενδιαφέροντα για να ξεχαστείς λίγο και να μην τον σκέφτεσαι συνέχεια.
Ξέρεις, επειδή όλοι πονέσαμε κάποτε, όλα περνάνε με το χρόνο. ΟΛΑ όμως... Απλά, δεν είναι προκαθορισμένο το πόσος χρόνος χρειάζεται...Μέχρι τότε, μη ''βασανίζεις'' άλλους ανθρώπους, είναι άδικο και για εκείνους και για σένα.
Από την πλευρά μου έχω να σου πω ότι σε καταλαβαίνω,βγήκα κι εγώ κάποια στιγμή από πενταετή σχέση και ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο.Δε ξέρω αν ο ειδικός θα σε βοηθούσε,αν ήταν πραγματικά κάποιος τόσο καλός (γιατί δεν έχω πάει ποτέ) αλλά πιστεύω πως δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να σου πει κάποιος και να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα παρά μόνο ο χρόνος που θα περάσει και θα απαλύνει τον πόνο.Και ένας καινούριος έρωτας.
Γιατί, τα 6 χρόνια που προσπάθησες (δε νομίζω δηλ) τι ήταν; Ταξιδάκι αναψυχής; Άμε σε κανα ειδικό, αφού είσαι ανίκανη να τα βρεις με τον εαυτό σου.
Πιστευω οτι θα ηταν καλυτερο για εσενα να αρχισεις να κανεις καινουργια πραγματα που δεν εχεις ξανα κανει π.χ. να πας γυμναστηριο, να πας σε καποια σχολη, ή να πας για περπατημα, να ζωγραφισεις, κανε οτι θες εκτος απο αυτα που κανατε μαζι και πιστεψε με θα τον ξεχασεις πολυ γρηγορα γιατι θα παιρνεις ευχαριστηση απο αυτα και θα καταλαμβαινεις οτι εχανες τον χρονο σου μαζι του.
Όπως λες μάλλον του τελείωσε.Αλλά ρε φίλη εσένα δεν τελείωσε η ζωή σου επειδή σε άφησε αυτος.Το ξέρω είναι δύσκολο,να το ξεπεράσεις 6 χρόνια είναι αυτά δεν είναι ουτε 6 μέρες ούτε 6 μήνες.Καθε χωρισμός είναι σαν ένας μικρός θάνατος,χρειάζεσαι χρόνο να το διαχειριστείς όλο αυτό.Κανενας αντρας δεν αξιζει να μην εχεις ζωη εξαιτιας του μα κανενας.Δωσε στον ευατο σου χρόνο λοιπόν και μια μέρα μετα απο την μάχη που θα έχεις δώσει να τον αφήσεις πίσω όλη αυτή η κατάσταση θα φαντάζει πολύ μακρινή...Και μην ξεχνάς τίποτα κακό δεν γίνεται αν δεν είναι για το καλό μας....

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon