ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.2.2018 | 23:57

Όπως κάποια έγραψε

Κάποιοι έχουν πολλές ευκαιρίες, κάποιοι μερικές και κάποιοι καμία. Προσωπικά προσπάθησα πολύ να του αρέσω και το ήθελα τόσο πολύ αλλά αυτός ούτε φιλικά με ήθελε ούτε ερωτικά. Είναι με κάποια που απλά δεν έκανε τίποτε, ήταν φυσική η έλξη. Ξέρω πως δεν σας αρέσουν τα μίζερα, η κλάψα και τα λοιπά όμως ο πόνος και η απόρριψη υπάρχουν στη ζωές κάποιων και μερικές φορές έχουμε την ανάγκη να το μοιραστούμε.... Προσωπικά και πάλι, μετά τη τελευταία μου προσπάθεια να αρέσω σε κάποιον που ήθελα πολύ, η οποία κατέληξε σε προσβολές για την εμφάνιση μου και για τον χαρακτήρα μου από την μεριά του, κάτι χάθηκε μέσα μου για πάντα πια. Υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι ήταν η τελευταία φορά που προσπάθησα εγώ άλλωστε αν με ήθελε κάποιος άντρας θα έκανε αυτός κίνηση... Οπότε το πήρα απόφαση ότι έκλεισα σαν άνθρωπος, και ναι, κάποιοι το ξέρουμε ότι θα μεινουμε μόνοι. Δεν υπάρχει παρηγοριά σε αυτό οπότε δεν περιμένω κάποιο σχόλιο να μου δείξει το αντίθετο, απλά αυτός ο πόνος δεν περιγράφεται και ό,τι και να λέμε δεν μπορεί να απαλύνει.Κάνω την δουλειά μου όταν έχω δουλειά, δεν θέλω πλέον πάρε δώσε με κανέναν, όλα και όλοι μου φαίνονται ανούσιοι αφού δεν μπορώ να έχω κάποιον που θέλω να με αγαπάει. Γυρίζω σπίτι και κοιμάμαι και αύριο ξανά τα ίδια. Ούτε τα λεφτά δεν ξέρω τι να τα κάνω. Είτε έχω είτε δεν έχω, δεν με νοιάζει αφού μόνη τα σκορπίζω σε ανούσια πράγματα. Και δεν θέλω φίλες, γκόμενο και καυλα θα ήθελα αλλά δεν γεννήθηκα γι αυτά.Τα φιλιά μου, και η ζωή όλων μας συνεχίζεται.
3
 
 
 
 
σχόλια
Τραγική εξομολόγηση: σε έφτυσε ένας, και κοντεύεις να πεθάνεις. Σκέψου να ένιωθαν έτσι όλοι όσους έχεις φτύσει μέχρι τώρα...Τέλος, αν κοιτάξεις λίγο πιο προσεκτικά γύρω σου, θα δεις ότι ίσως υπάρχουν ενδιαφέροντες άνθρωποι χωρίς να υπάρχει ανάγκη να τους μηδενίζεις όλους εκ των προτέρων.
Τώρα σου φαίνεται βουνό και είναι λογικό,αλλά επειδή σε απέρριψε ένας (ή περισσότεροι) δε σημαίνει ότι δεν αξίζεις να σε ερωτευτεί κάποιος. Κι εμένα με έχουν απορρίψει στο παρελθόν κάποιοι που δεν τους έκανα,όμως με ερωτεύτηκαν άλλοι τόσοι.Όπως λέει και το γνωστό αστείο,δε γίνεται να αρέσουμε σε όλους..υπάρχουν και κακόγουστοι!
Scroll to top icon