ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.2.2018 | 12:17

Κι εγώ είχα μπλέξει με προβληματική οικογένεια.

Χώρισα και βρήκα την υγειά μου. Ο άντρας μου έδινε συνέχεια λεφτά στους γονείς του οι οποίοι μένανε δίπλα. Τώρα θα κρατάω τα μάτια μου ανοιχτά το πήρα το μάθημά μου. Τρία χρόνια παντρεμένοι ούτε ξέρω πόσες φορές τηλεφώνησαν πως χρειάζονται κάτι. Ο κόσμος κάνει κοινό ταμείο όταν παντρεύεται και παίρνει κοινές αποφάσεις για το που θα ξοδευτούν τα χρήματα. Πεταγόταν σαν ελατήριο όταν του τηλεφωνούσαν σαν δωδεκάχρονο. Το έριχνε στο ότι είχε προβλήματα υγείας η μάνα του, η μάνα του είχε τα προβλήματα που έχουν όλες οι γυναίκες της ηλικίας της τα ίδια ακριβώς που είχε και η μάνα η δική μου, αλλά η δική μου δεν μας τρέλαινε. Η πεθερά μου ήταν ύπουλη και αυτός έκανε πως δεν καταλάβαινε και την άφησε στο τέλος να διαλύσει το σπίτι μας. Σηκώθηκα και έφυγα δεν άντεξα άλλο. Εγώ που δεν έχω αδέρφια και η μάνα μου ζει μόνη της δεν μας έχει απασχολήσει κι ας έχει και αυτή τα δικά της και κανέναν να την βοηθήσει, είναι περήφανος άνθρωπος θέλει να τα βγάζει πέρα μόνη της. Η μάνα του είναι άνθρωπος που σε κάνει ρεζίλι με την συμπεριφορά της και όσοι σπεύσετε να πείτε τις εξυπνάδες σας αφήστε το καλύτερα και αν σας κάτσει στην πράξη τα λέμε. Μικροπρεπής και κουτσομπόλα αυτό είναι. Ήθελε να χωρίσει τον γιο της και τον χώρισε. Ο πεθερός μου δεν μιλούσε ποτέ ίσως την φοβόταν ή δεν την άντεχε. Μια αδερφή έχει ο άντρας μου η οποία είναι στο εξωτερικό και έρχεται κάθε δυο χρόνια, αυτή δεν βγήκε μαμάκιας και τον έχει ακόμη τον άνδρα της. Τηλέφωνο παίρνει τους δικούς της μια φορά τον μήνα και αυτό ήταν. Αυτή γιατί μπορεί; Την γνώρισα την ημέρα του γάμου μας και θυμάμαι μου είπε να πάρω τον αδερφό της και να μείνουμε αλλού. Πόσο δίκιο είχε αν και δεν θα λύναμε τα προβλήματά μας, το πρόβλημα ήταν αυτός ο ίδιος και μόνο, αλλά τότε δεν το έβλεπα έτσι. Αν δεν πάθεις δεν μαθαίνεις. Να προσέχουν οι γυναίκες που μπλέκουν εγώ δεν χρειάζεται να τα λέω στον εαυτό μου το πήρα το μάθημά μου. Προσέξτε πόσο συχνή επικοινωνία έχει με τους δικούς του, πόσο συχνά τους αναφέρει και κυρίως για ποιόν λόγο. Εγώ τώρα πια τα προσέχω πολύ αυτά τα πράγματα. Θα ψάξω να βρω έναν άνδρα ανεξάρτητο να μένει όσο γίνεται μακριά από τους δικούς του, ή αν μένουν κοντά θα βεβαιωθώ πως δεν έχει μείνει ένα πεντάχρονο αγοράκι που ακόμη ζητάει την επιβεβαίωση από τον μπαμπά και την μαμά. Έχω την απαίτηση να είμαι το σημαντικότερο πρόσωπο στη ζωή του άντρα μου όπως θα είναι και αυτός στην δική μου, έτσι ή καθόλου.
1
 
 
 
 
σχόλια
Σε καταλαβαινω απόλυτα.Αυτοι οι άνθρωποι είναι φίδια .Σου χαλάνε το σπίτι και σου διαλύουν τη ψυχολογία με τη μιζέρια και την τοξικότητα τους.Εκανες καλά που έφυγες.
Scroll to top icon