ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.2.2018 | 12:37

Σήμερα στο ανθοπωλειο

Σήμερα πήγα σε ένα ανθοπωλειο να αγοράσω λουλούδια για τη μαμά μου. Ήθελα να της πάρω τριαντάφυλλα για να της τα δώσει αύριο ο μπαμπάς μου. Έδειξα στον κύριο ποια τριαντάφυλλα ήθελα απο τα ψυγεία και μου είπε: "Αυτά δεν μπορώ να στα δώσω. Ειναι παραγγελία. Εκατό κατακόκκινα τριαντάφυλλα για την κοπέλα ενός πελάτη μας. Μεγάλος ερωτας.". Αγόρασα κάποια άλλα τριαντάφυλλα για τη μαμά και συνέχισα για το σπίτι. Εμένα ποτέ ένας άντρας δεν μου έχει δώσει λουλούδια. Δεν είναι η υπερβολή του αριθμού που με έκανε να το σκεφτώ αυτό, αλλά η κίνηση. Έστω και ένα λουλουδάκι κομμένα από γλάστρα θα ήταν αρκετό για μένα. Έστω μια μαργαρίτα από αυτές που φυτρώνουν στο γκαζόν σαν αγριόχορτα. Τίποτα. Ποτέ δεν ήμουν σημαντική για έναν άντρα. Είμαι τόσο μόνη. Θελω να κοιμηθω Τριτη βραδυ και να ξυπνήσω Πέμπτη πρωί. :(
12
 
 
 
 
σχόλια
Δε λέω, μπορεί ο τύπος με τα 100 τριαντάφυλλα να είναι όντως φουλ καψούρης, αλλά εμένα μου κάνει πιο πολύ για κίνηση εντυπωσιασμού / συγκάλυψης στραβοπατήματος, παρά για έρωτα τρελό. Όπως και να έχει...μη θεωρείς οτι αγάπη είναι ανθοδέσμες και δώρα (ειδικά του Αγίου Βαλεντίνου). Κάποιος που σε αγαπάει πραγματικά θα κάνει κάθε μέρα, μικρά καθημερινά πραγματάκια που μαρτυρούν ότι είσαι τα πάντα γι΄αυτόν και δε θα περιμένει δυό -τρεις φορές το χρόνο να κάνει μια φανφάρα.
Πολύ καχύποπτη σε βρίσκω. Εντάξει, σε μια μακροχρόνια σχέση, οι μικρές καθημερινές λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά, αλλά στην αρχή μιας νέας ενθουσιώδους σχέσης ο Έρωτας ωθεί και στην υπερβολή. Εννοώ ότι δεν είναι τα πάντα φανφάρες.
Κι εμένα μόνο γυναίκες μου έχουν δώσει. Ούτε κανένα συμβολικό δωράκι ή μια δική τους κατασκευή. Δεν είσαι η μόνη, τι να κάνουμε τώρα θα κλάψουμε; Υ.Γ. Πολύ ωραία η κίνηση για τη μαμά σου. Πάρε κι ένα λουλούδι για σένα μωρέ. Μην περιμένεις απ' τους άλλους για πράγματα που μπορείς μόνη σου. Κανάκεψε μια φορά τον εαυτό σου. Αυτό να κάνεις κι ας μην είναι το ίδιο. Υπομονή, χαμόγελο και να είσαι δεκτική σε νέες γνωριμίες! :)
Όχι ψέματα! Θυμήθηκα. Ένας συμφοιτητής τότε που βγήκαμε μεικτή παρέα και ήμασταν 4-5 κορίτσια, μας πήρε σε όλες από ένα. Δεκαοχτώ ήμασταν. Ήταν καθαρά κίνηση αβρότητας κι όχι πεσίματος σε κάποια από μαςν που τα άλλα αγόρια κορόιδεψαν βεβαίως-βεβαίως.
Ευχαριστώ, αλλά δεν χρειάζεται. Δεν είναι ζήτημα επαιτίας θαρρώ. Εξάλλου νομίζω ότι η shotgun έχει δίκιο. Δεν είναι το λουλούδι βέβαια το θέμα, αλλά το τι μπορεί να συμβολίζει. Όπως κι αν έχει, σ' ευχαριστώ και πάλι.
Δν ειναι θεμα επαιτιας. Θα το παρεις γιατί το αξίζεις. Οχι γιατι το λεω εγω αλλά γιατι ετσι είναι .οριστε κ η la sonadora τα ίδια λεει.Θα συμβολίζει λοιπον οτι εσυ αξίζεις. Οχι για έμενα. Γενικά σαν υπαρξη.
Ένας άγνωστος σε μία ανώνυμη στήλη μου λέει να βρεθούμε για να μου δώσει ένα λουλούδι αύριο για να καταλάβω ότι αξίζω; Πολύ ωραία σκέψη και την εκτιμώ και αν ήμασταν ήδη γνωστοί ή γνωριζόμασταν εκτός διαδικτύου και σε άλλες περιστάσεις (όπως με τον παλαί ποτέ συμφοιτητή)να δεχόμουν και με χαρά μάλιστα!
Scroll to top icon