ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.2.2018 | 15:17

Είχα πει θα αντέξω

Είχα πει. Δεν μπορώ. Ούτε στα γενέθλια μου, ούτε του Αγίου Βαλεντίνου, ούτε σε καμία «σπέσιαλ περίπτωση». 5 χρόνια σχέση με τον δονητή μου έχω ουσιαστικά και ένα πολύ καλό φίλο που κοιμόμαστε μαζί. Βαρέθηκα να φτιάχνομαι χωρίς λόγο, βαρέθηκα τις τσόντες, βαρέθηκα τον ίδο μου τον εαυτό και κυρίως να προσπαθώ συνέχεια να ελέγχω τις ορέξεις μου.Το αντίο που έρχεται δε θα ναι απροειοποίητο. Τριαντάρισα πλέον και αν δεν αρχίζω να σέβομαι τις στοιχειώδεις μου ανάγκες δε θα το κάνει κανείς.
6
 
 
 
 
σχόλια
Εγώ κατάλαβα ότι ούτε καν σε γιορτές δεν το κάνετε. Μην είσαι με κάποιον που δεν σε καλύπτει, ακόμη κι ας τον αγαπάς. Ή αλλάξτε πλαίσιο σχέσης. Υπάρχει ακόμη μεγάλο ταμπού να μιλήσεις για τις σεξουαλικές σου ανάγκες γιατί ακόμη μόνο η ακόλαστες το θέλουν και τ' απολαμβάνουν! Είναι δείγμα κακού χαρακτήρα και εν δυνάμει άπιστης γυναίκας και αυτό το μύθο τον συντηρούν πολλοί αλλά και πολλές δυστυχώς. Ξέρεις όμως; Να μη σε νοιάζει πραγματικά. Να χαίρεσαι τη ζωή και ιδανικά να βρεις άτομα που δεν θα χρειάζεσαι να κρύβεσαι ή να προσποιείσαι για να ταιριάξετε.
Αν δεν κάνω λάθος εννοεί ότι δεν την παλεύει άλλο η κοπέλα χωρίς σωματική τρυφερότητα και επαφή. Επίσης μάλλον έχουν προηγηθεί συζητήσεις κλ και τα πράματα έχουν φτάσει στο απροχώρητο.
"». 5 χρόνια σχέση με τον δονητή μου έχω ουσιαστικά και ένα πολύ καλό φίλο που κοιμόμαστε μαζί" Δηλαδη ο δονητης έχει γινει ο "φιλος" που κοιμούνται μαζί ή έχει κ ενα φιλο που κοιμούνται μαζι?
Scroll to top icon