ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.2.2018 | 21:29

Θέλω την άποψη σας

Είμαι η Χ.,26 χρονών και σε σχέση εδώ και πολλά χρόνια. Εκείνος μεγαλύτερος μου και επίσης πολλά χρόνια σε σχέση. Σοβαρός, μαζεμένος και σχετικά κλειστός. Η δική του σχέση φαίνεται φθαρμένη λόγω ρουτίνας, από την δική μου εάν μου λείπει κάτι είναι ο ίδιος, διότι έχουμε απόσταση.Τον τελευταίο καιρό, με παράδοξο κάπως τρόπο συναντήθηκαν οι δρόμοι μας και η χημεία ήταν αμοιβαία και έντονη από την πρώτη σχεδόν στιγμή. Μιλάμε συνέχεια,και ενώ είναι κλειστός με προσεγγίζει με τόσο όμορφο και απαλό τρόπο, δείχνει δηλαδή πως δεν θέλει απλά σεξ (το οποίο δεν έχει γίνει,να διευκρινίσω). Μου λέει πολύ όμορφα πράγματα και δείχνει ειλικρινές ενδιαφέρον το οποίο όμως με διχάζει όπως είναι λογικό,μιας και έχει σχέση. Εγώ από την άλλη, τον σκέφτομαι όλη την ώρα.. Μα όλη την ώρα.Προς το παρόν μου φαίνεται τέλειος. Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό στα τόσα χρόνια σχέσης, οπότε το μπέρδεμα μου είναι πρωτόγνωρο. Και πολύ πολύ μεγάλο.Τι κάνουμε εδώ λοιπόν, σε μια τέτοια περίπτωση?
5
 
 
 
 
σχόλια
Έχουμε και λέμε.1) Οι αιτίες: Θεωρώ ότι σε έχει κουράσει η σχέση που έχεις λόγω απόστασης και έλλειψης της φυσικής παρουσίας του άλλου στη ζωή σου και αυτός είναι απλά η αφορμή. 2) Η πραγματικότητα: έχει σχέση,η οποία προφανώς και δεν έχει ιδέα απ'όλα αυτά, από την οποία δε χωρίζει (γιατί άραγε;) και παρόλα αυτά μιλάτε συνέχεια (με εκείνη κάθε πότε μιλάει;) και σε προσεγγίζει με τρόπο.Δε τον λες και έντιμο. Επίσης, επειδή το ενδιαφέρον μας για τον άλλον πολλές φορές ξεκινά όταν δείχνει ο άλλος ενδιαφέρον,είναι ξεκάθαρο ότι σε έχει γοητεύσει με τα όμορφα λόγια που σου λέει και με τη γενικότερη προσπάθεια να φανεί ότι δεν σε θέλει μόνο για σεξ αλλά ότι ενδιαφέρεται για σένα.Αυτό ακόμα κι αν είναι αλήθεια,εφόσον δε χωρίζει,δε λέει τίποτα. Πάει αυτό. 3) Επί του πρακτέου: πρέπει να καθίσεις να σκεφτείς,σοβαρά όμως, ότι για να έχει δημιουργηθεί χώρος στο μυαλό σου (λες τον σκέφτεσαι συνέχεια) και στη ζωή σου για κάποιον άλλον, τότε κάτι φταίει με τη σχέση που έχεις.Και μόλις το εντοπίσεις να δεις τι θα κάνεις και τι θα κάνει και ο ίδιος με τη σχέση του,διαφορετικά αν μπλεχτούν τα πράγματα και προχωρήσει και το θέμα μεταξύ σας (καταλαβαίνεις τι εννοώ) μόνο μπελάδες να περιμένεις. Υ.γ.Το γεγονός ότι η ηλικία του τον προικίζει με μια περισσότερη εμπειρία σε σχέση με σένα συν το ότι λόγω ιδιοσυγκρασίας -που μπορεί να είναι και επιτηδευμένη-(σοβαρός,μετρημένος κτλ) περιβάλλεται στο μυαλό σου από ένα πέπλο μυστηρίου που τον καθιστά περισσότερο γοητευτικό, συν ότι εφόσον έχει σχέση είναι κάτι σαν απαγορευμένος καρπός (άρα δελεαστικό),δε σημαίνει ότι αν είστε μαζί θα συνεχίσεις να τον βλέπεις έτσι.
Πόσο δίκιο έχεις σε όλο το Υ.Γ !! Το θέμα είναι ότι δεν μπορείς να ξέρεις αν θα τον βλέπεις το ίδιο χωρίς να τον ζήσεις. Οπότε το ρισκάρεις να χωρίσεις? (η απάντηση κατ εμένα είναι όχι εκτός και αν η σχέση είναι αφόρητη).Από την άλλη, γιατί ένας που θέλει μόνο σεξ,λέμε τώρα, να προσεγγίζει κατ'αυτόν τον τρόπο? αυτό είναι τεράστια απορία μου..
Συμφωνώ ότι η επιλογή του χωρισμού (με σκοπό να προχωρίσεις με κάποιον άλλον) εμπεριέχει ρίσκο (και τι δεν έχει ρίσκο όμως στη ζωή;). Μπορεί να σου βγει και να νιώθεις καλύτερα που αποδεσμεύτηκες από μια σχέση που δε σου ταίριαζε αλλά μπορεί και όχι,και εν τέλει να σιχτιρίζεις την ώρα και τη στιγμή.Μεγάλη κουβέντα.Όσο για την απορία σου,κάποιος το είχε γράψει εδώ (νομίζω η Καραβάν),ότι ορισμένοι σκέφτονται πως αν κάνουν φανερές εξαρχής τις προθέσεις τους (ότι θέλουν μόνο σεξ) πιθανώς δεν θα πετύχουν το σκοπό τους,επομένως υιοθετούν αυτήν την τακτική. Δεν υποστηρίζω βέβαια ότι αυτό συμβαίνει και στη συγκεκριμένη περίπτωση,γιατί δε μπορούμε να ξέρουμε τι έχει ο άλλος στο μυαλό του,αλλά τα δείγματα δεν είναι καλά.
Scroll to top icon