ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.2.2018 | 02:54

Μπερδεμένη και Πληγωμένη

Γειά σας, σκέφτηκα να γράψω τη δικιά μου εξομολόγηση. Δεν ξέρω αν θα ταυτιστεί κάποιος με μένα ή αν θα μου δώσετε κάποιες "συμβουλές" αλλά θα το δοκιμάσω. Θα μιλήσω συνοπτικά για να μην κουράζω. Είχα μια σχέση σχεδόν 2 χρόνια. Ήμασταν πολύ καλά με το δεσμό μου αλλά είχαμε τα κλασικά θέματακια(καβγάδες). Ήταν ο πρώτος μου αληθινός έρωτας. Η σχέση μας ήταν απ απόσταση. Και απ τη άλλη πλευρά τα αισθήματα ήταν εξίσου δυνατά και αληθινά αλλά το γυαλί ράγισε το τελευταίο διάστημα. Οι συναντήσεις μας γίνονταν 1-2 το μήνα ή ανά δύο μήνες. Ήμουν πάρα πολλή ευτυχισμένη. Πολλά πράγματα μας εμπόδιζαν αλλά δε με ένοιαζε γιατί είχα τον άνθρωπο μου. Τον λάτρευα όσο τίποτα άλλο. Τέλος πάντων να συνοψίσω , αρχές του καλοκαιριού πήρε τη απόφαση να με χωρίσει και αναγκαστικά συμβιβάστηκα. Δεν μπορώ να κάνω και αλλιώς. Με τη δικαιολογία ότι δε ένιωθε καλά μεσα σε αυτή τη σχέση και ότι έχανε τον εαυτό του. Χωρίζουμε κανονικά και ως κλασικός χωρισμένος και πληγωμένος άνθρωπος κάνω τις απελπιστικες μου κινήσεις μπας και γυρίσει πίσω αλλά μάταια.. Αλλά ξέρετε τι παροιμία : Οποίος αγαπάει το κλέφτη, αγαπάει και το νοικοκύρη!?.. Ε αυτό συνέβη και σε μένα.. Μετά απ λίγο καιρό και ψάχνοντας το θέμα, ανακάλυψα ότι είχε σχέση.. Και αυτο το νέο δεσμό το γνώρισε όσο ήμασταν μαζί (δεν είχε πολύ καιρό).. Φυσικά σκοραστικα, έκλαψα, θυμώσα και απογοητευτικα.. Αλλά το πιο ενοχλητικό απ όλα είναι η στάση που κρατάει απέναντι μου.. Αυτό θέλω να αναφέρω και θέλω τη γνώμη σας. : Απ τη ώρα που χωρίσαμε μέχρι τώρα επικοινωνεί μαζί μου (10 μήνες έχει) ενώ είναι ακόμα στη νέα σχέση του. Είναι ψυχρός απόμακρος και τυπικός ή θερμός. Ανάλογα με τις καυλες του/διάθεση του. Με έχει πληγωσει με πολύ άσχημο τρόπο, όπως όταν έμαθα για τη σχέση και δεν μου είπε τπτ- συνέχισε να λέει ψέματα ή να το αποφεύγει , όταν μου έλεγε ότι δε νιώθει κανένα συναίσθημα για μένα και μου έστελνε, όταν μου έλεγε ότι δε θέλει να έχουμε επαφή γιατί δε είναι σωστό και ξανά μου έστελνε, όταν με σχολιάζε αρνητικά ή μάθαινε νέα απ τον κοινό μας φίλο, όταν μου είπε ότι δεν με αγαπάει κλπ κλπ..!! Ειλικρινά, δεν ξέρω τι ζητάει και αν θέλει κάτι.. Επίσης, πως γίνεται να μην αγαπάς κάποιον?! Όταν αγαπάς αληθινά αυτό δεν παύει ποτέ. Όταν νοιάζεσαι αληθινά νοιάζεσαι για μια ζωή. Τον αγαπώ αυτό τον άνθρωπο. Τον θέλω στη ζωή μου.. Αλλά με πληγώνει η στάση του και δεν μπορώ να καταλάβω.. Γνωρίζει πάρα πολύ καλά το πως νιώθω και το τι θέλω.. Πως γίνεται να είσαι σε νέα σχέση και να ασχολείσαι με το παρελθόν..?? Καταλαβαίνω ως ένα βαθμό το θυμό το όποιον βγάζει και τη θλίψη αλλά μέχρι εκεί. Να τονίσωωωωωω ", Ότι τα έφτιαξε με τη άλλη, 2 μέρες μετά τον χωρισμό μας". Αυτά. Σίγουρα πολλά έχω παράλειψη και ίσως κάτι ξεχνώ αλλά θεωρώ ότι τα σημαντικά τα ανέφερα.
5
 
 
 
 
σχόλια
Πάμε πάλι...Δεν είσαι ερωτευμένη με αυτόν. Είσαι ερωτευμένη με την ιδέα που είχες γι' αυτόν. Συμβαίνει συχνά Και ιδίως σε σχέση απόστασης, που δεν ζεις τον άλλο συνέχεια. Το ποιός είναι το βλέπεις τώρα. Εσυ όμως συνεχίζεις να θες τον άνδρα στο μυαλό σου γιατι αν δεχτείς ότι έκρινες λάθος, απορρίπτεις τις επιλογές σου και τον εαυτό σου.Απορίες;
δεν εισαι μπερδεμενη,εμμονικη εισαι.αααα...και την αλλη φορα που θα επικοινωνησει μαζι σου γιατι δεν κανεις ενα screenshot την συζητησουλας να την κανεις ποστ στον τοιχο της ..."καλης" του??ετσι μπας και σωσεις ακομα μια ψυχη απο εναν μαλακα που το παιζει διπορτο.γιατι εσυ σωθηκες αν δεν το καταλαβες καλα,καιρος να βοηθησεις και καποιαν αλλη.
Σε ευχαριστω για την απαντηση σου. Το εκτιμω πολυ. Τι σε κανει να πιστευεις οτι ''σωθηκα'' απ αυτο τον αντρα. Εχω την αισθηση οτι η κοπελα του το ξερει οτι επικοινωνει μαζι μου αλλα σιγουρα οχι τον βαθμο (δλδ 2-4 φορες μες στο μηνα.)
Scroll to top icon