ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.2.2018 | 21:55

Μήπως με αντιπαθεί?

Είμαι με ενα παιδί εδώ και 9 μήνες! Πολλά βραδια κοιμόμαστε σπίτι του κ αλλα χωρια! Αυτός μενει με τη μαμά του παρ όλα αυτα δεν τη συναντάω συχνά μονο αν έχουν οικογενειακα τραπέζια! Γενικα ειναι μια κυρια που επιβάλλετε στο χώρο φωνάζοντας..ειναι το στυλ της βρε παιδια! Απλα παρατηρώ το εξής οτι οταν ο συντροφος μου είναι σε αλλα δωματια κυριως,μου φωνάζει αρκετα θα ελεγα..Δηλαδή λέει το ονομα μου εκνευριστικα δυνατα και μου κανει παρατηρήσεις του τυπου να κλεινεις το θερμοσιφωνο γιατι ο μικρος το ξεχναει(οκ, αλλα τι δουλεια εχω? Ξερω που ειναι ο πίνακας?τεσπα τωρα εμαθα) μετα πήγαινε να αναψεις τις κουβέρτες σας δεν θα τα κανω ολα εγω (απλα εδω τις εξηγησα οτι δεν θέλουμε κουβέρτα ηλεκτρική) μετά μου λέει βγαλε τις μπυρες απο την καταψυξη γτ εσυ τις εβαλες κ θα σκασουν (τις ειχα βγαλει απο ωρα).. Απο καιρό ειπαμε να μεινουμε μαζι και θα νοικιάσουμε οποτε κ δεν δινω πολυ σημασια...αλλα γτ μου φωνάζει? Και για να ξεκαθαρίσω τη θεση μου δεν επιβαρυνω ενα κρεβατι κ εναν υπνο αυτα τπτ αλλο! Νωρις το πρωι φευγω δεν με περνει χαμπαρι!
10
 
 
 
 
σχόλια
"να κλεινεις το θερμοσιφωνο γιατι ο μικρος το ξεχναει" ντιν νταν ντιν νταν... "δεν θα τα κανω ολα εγω" ("εκτός από όσα ξεχνάει ο... μικρός") ντιν νταν ντιν νταν... "μεγαλώνω μαμάκια τρέχοντας από πίσω του μέσα στη γκρίνια, ετοιμάσου να πάρεις τη θέση μου"
Χαχαχα πραγματικά τοναταλλο ειναι απο πίσω του σε καθε κίνηση ισχυει! Λόγο του ότι ειχε αλλον ενα γιο και σκοτώθηκε σε ατυχημα, τον δικο μου τον μονάκριβο τον εχει μη σταξει και μη βρεξει! Μαμακιας δεν ειναι απλα απολαμβάνει τα προνόμια! Αλλα πραγματικα γελασα μ αρεσε ο τρόπος σου! ❤
Ipervol!, οι περιγραφές μητέρας-γιου ταιριάζουν απόλυτα με κάποιους που έχω γνωρίσει. . Αυτό με το δυστύχημα δε, με έβαλε σε σκέψεις. . Ίδια περίπτωση! Λες να είναι..; Γιατί εάν είναι..
Τα ατυχήματα δεν είναι λόγος να μην μάθεις στα παιδιά σου πώς να φροντίζουν τον εαυτό τους. Η υπερπροστασία δεν καλύπτει ανάγκες των παιδιών και δεν είναι προς συμφέρον τους. Το πιθανότερο είναι να σε αντιπαθήσει όταν αρχίσει να την ενοχλεί η δική σου διάθεση για ανεξαρτησία, το τι είναι ο γιος θα φανεί όταν αποχωριστεί τη μαμά του.
Δεν νομίζω πως σε αντιπαθεί. Προσπαθεί να σε βάλει στην οικογένεια αλλά και εσυ να την βάλεις στην οικογενεια, προφανώς έτσι θα μιλάει κ στον γιο της. Βλέπω ότι σου αναθέτει δουλειές , σου μοιράζει ευθύνες για να μπεις στην ίδια θέση με το παιδι της. Μάλλον καταλαβαίνει ότι είσαι σημαντική για εκείνων, τώρα αν δεν το κάνει με επιτυχία, αυτόν τον τρόπο ξέρει.
Μου πέρασε και αυτό απο το μυαλό! Κατι σαν να θέλει να με προετοιμάσει για να τον προσέχω όσο εκείνη! Δεν αμφιβάλλω γι αυτό και δεν εχω αντιδράσει στους τρόπους της..απλα μου φωνάζει ?
Τι να σου πω ρε κορίτσι...λίγο θα με ένοιαζε στη θέση σου.Εγώ θα κοίταζα πώς να επισπευσω τη διαμονή σε δικό μου χώρο.Το αν σε συμπαθεί ή όχι κάποια στιγμή θα το μάθεις, μπορεί κι από την ίδια. Αλλά λιγότερη σημασία έχει από το ότι επιτρέπεις μια κατάσταση που δεν σου αρέσει ή σε κάνει να νιώθεις άβολα.
Δεν εχεις αδικο,καθε αλλο απλα πως να σταματήσω μια τετοια κατασταση? Ειναι λεπτη η θέση μου επειδή ειναι μαμα του αλλιως δεν θα το επετρεπα..Δεν μπορώ τις φωνές μου ταράζουν το σύστημα με συγχύζουν...Σκεφτηκα να της πω με ωραιο τρόπο Σας παρακαλώ μην φωνάζετε δεν ειμαι κουφή...ή κατι έστω..να το κάνω??
Scroll to top icon