ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.2.2018 | 17:57

Περίοδος

Είμαι 25 και θυμάμαι να υποφέρω σε κάθε περίοδο μου. Βρήκα χάπια και κόλπα που με βοηθούν ως ένα βαθμό αλλά ειδικά τις 2 πρώτες μέρες όχι μόνο δε μπορώ να πάρω τα πόδια μου αλλά και ψυχολογικά είμαι χάλια. Τώρα είμαι ούτε ένα μήνα εξωτερικό για μεταπτυχιακό, καινούρια πόλη και η πρώτη μου εξέταση πήγε περίπατο, έκαψα το μάθημα για επόμενη εξέταση μιας και ούτε τα φάρμακα μου δεν είχα. Έχει συμβεί να ακυρώσετε δουλειά σχολή εξέταση λόγω πόνων περιόδου? Νιώθω πραγματικά άσχημα γιατί αυτή τη στιγμή αδυνατώ και στο γιατρό να πάω για δικαιολογητικό αλλά δεν είναι τεμπελιά διάολε είναι πόνος
4
 
 
 
 
σχόλια
Το μονο πραγμα που με εχει βοηθησει σε ασχημες περιοδους δεν ειναι ουτε αντιφλεγμονωδη ουτε παυσιπονα αλλα σπασμολυτικα με το που νιωθω οτι ξεκιναει.Ευχομαι αν δε το εχεις δοκιμασει να σε βοηθησει.
Εαν υποθεσουμε πως δεν υπαρχει γυναικολογικο προβλημα, δυο συμβουλες εχω να σου δωσω... Να παιρνεις τα παυσιπονα ή αντιφλεγμονωδη (ιβουπροφαινη ή φελντεν) πριν ενταθει ο πονος, θα δεις καλυτερα αποτελεσματα και το δευτερο θερμοφορα στην κοιλιτσα... Τωρα για τετοιες περιπτωσεις που πρεπει να εισαι καλα πχ εξεταστικη μιλα με το γυναικολογο για κατι πιο δραστικο (πχ υποθετο αντιφλεγμονωδες) κριμα να χανεις μαθημα για αυτο το λογο.
Πρέπει να πας σε γυναικολόγο , ο πόνος μπορεί να οφείλεται σε κάτι άλλο όπως ενδομητριωση ,αν θυμάμαι καλά έτσι.λεγεται .. . Άλλο πονάω κ άλλο σφαζομαι ψαξτο ;)
Εχεις ψαξει μηπως εχεις πολυκυστικες ωοθηκες; ή κατι αλλο που να δημιουργει τον πονο; Επισης αν εχει εκτέσει την κοιλια σου στο κρυο παιζει ρολο! Καλο θα ηταν οσο πιο συντομα γινεται να βρεις τον γιατρο σου ή εστω καποιον γιατρο και να σε εξετασει. Υπαρχουν αρκετες λυσεις με συνδυασμο εναλλαξ χαπιων ωστε να σε πιανουν (ετσι κανω εγω) και φυσικα προμηθευσου τα χαπια σου στη χωρα που εισαι τωρα.
Scroll to top icon