ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.2.2018 | 19:05

Εκνευρίστηκα σήμερα...

Αιτία ήταν μία γκόμενα που μιλούσα στο chat. Μόλις διαπίστωσε ότι έχω μια μικρή αναπηρία στο χέρι ξενέρωσε... Αν και θέλω να πιστεύω ότι είχε ξενερώσει ήδη με κάτι άλλο π.χ την εμφάνιση μου ή τον τρόπο που τα έλεγα... Την έπιασε λέει η ψυχοπονιά για την κατάστασή μου. Πες εκεί ότι δε με γουστάρεις είναι πιο τίμιο... Γνωριμίες από το facebook σου λέει μετά! Ειλικρινά, επειδή είμαι ντροπαλό άτομο και δεν κάνω εύκολα γνωριμίες, θέλω να πιστεύω ότι δε με γούσταρε απλά. Γιατί το είπε αυτό για να μου το φέρει πιο μαλακά; Πόσο ηλίθια παίζει να είναι;
4
 
 
 
 
σχόλια
Εαν ξενερωσε με τον τροπο που της μιλουσες ,λογικο το βρισκω..Αυτο περι συμπονιας δεν μ'αρεσε..Ακομα κ ετσι να ηταν ,δεν επρεπε να ειπωθει..Παντως αν μπορει να λεει τετοιες χοντραδες,ενδεχομενως να σου εχει πει την αληθεια.
Μια χαρά άνετη και χαλαρή συζήτηση είχα μαζί της... Με αστειάκια κι από τις δύο πλευρές. Ξαφνικά βέβαια μου λέει αυτό... Και ούτε την έβρισα μετά απλά διέκοψα τη συζήτηση. Και φυσικά ούτε πρόκειται να της ξαναστείλω.
Η συμπεριφορά της χαρακτηρίζει εκείνη και όχι εσένα. Θα βρεις κι άλλους στόκους, όλοι βρίσκουμε, αλλά μπορείς άνετα να συνεχίσεις την αναζήτηση μέχρι να βρεις κάποια να γουστάρεστε παράλληλα. Έτσι κάνουμε όλοι και όλες, ή σχεδόν.
Στο είπε κιόλας ότι την έπιασε και ψυχοπονιά;;Εντάξει,όλοι μας έχουμε συναντήσει στόκους,μη της δίνεις παραπάνω αξία,καταλαβαίνω τον εκνευρισμό σου αλλά άφησέ το πίσω σου και προχώρα στην επόμενη γνωριμία!
Scroll to top icon