ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.2.2018 | 20:07

Ακούστε να δείτε τι έπαθα.

Είπα η γυναίκα να κάνω με κάποιον σεξ μετά από ένα χρόνο αποχής. Βρεθήκαμε με έναν άντρα μερικές φορές και τον κάλεσα στο σπίτι μου χθες βράδυ. Προς ενημέρωση πλησιάζουμε και οι δυο τα σαράντα. Έρχεται λοιπόν ο άνθρωπος, το είχα φέρει απέξω για εξετάσεις και δεν αντέδρασε, οπότε του είπα ξεκάθαρα πως θα χρησιμοποιήσουμε προφυλακτικό. Το χάπι δεν το έχω σταματήσει, δεν πρόκειται για τον φόβο της εγκυμοσύνης αλλά για προφύλαξη από μεταδοτικές ασθένειες. Όλα καλά κάνουμε τι κάνουμε, όλα υπέροχα και συγκλονιστικά,και προς το τέλος κάνει μια και βγάζει το προφυλακτικό και ήθελε να του κάνω κάτι χωρίς αυτό. Προσγειώθηκα τόσο απότομα που ζαλίστηκα. Τον έσπρωξα και εκείνος άρχισε να επιμένει πολύ όμως. Εγώ άρχισα να του φωνάζω και εκείνος με έβρισε ξενέρωτη και τα σχετικά. Άρχισε όλο νεύρα να ντύνεται και πριν φύγει μου πέταξε και το κορυφαίο, πως δεν κολλάς τίποτε "έτσι" και πως ακόμη και αν κολλήσεις σιγά το πράγμα θεραπεύεται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Παιδιά πρώτη φορά μου τυχαίνει τέτοιος βλαμμένος, είμαι για ψυχοθεραπεία τώρα γιατί με βλέπω να πεθαίνω χωρίς να ξαναπλησιάσω άντρα.
4
 
 
 
 
σχόλια
Ας κάτσει ο τσοντοαποβλακωμενος με τη σύφιλή του και μη σκας εσύ. Γλίτωσες από έναν ανεύθυνο και άσχετο συν τοις άλλοις. Σαν την υγεία τίποτα. Έκανες πάρα πολύ καλά και μπράβο σου που δεν δέχτηκες να κάνεις το οτιδήποτε χωρίς προφύλαξη. Καλύτερα "ξενέρωτη" παρά με ΣΜΝ πίστεψέ με. Θα βρεις άλλον.
Scroll to top icon