ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.2.2018 | 02:36

μπουλινγκ στον εργασιακο χωρο

Επειδή διάβασα την προηγούμενη εξομολόγηση για εργασιακό μπούλινγκ, να πω κι εγώ την εμπειρία μου. Η προϊστάμενή μου έχει το ίδιο πτυχίο με μένα απλά εγώ έχω και μεταπτυχιακό. Είμαι 20 χρόνια μικρότερή της. Το τι τραβάω δεν περιγράφεται. Μου μιλάει συνεχώς υποτιμητικά, με ειρωνία και με τρέχει για προσωπικές της δουλειές που δεν έχουν να κάνουν με το γραφείο. Το χειρότερο όμως είναι ότι μου φωνάζει! Μου φωνάζει τόσο πολύ και έχει ξεσπάσματα πάνω μου χωρίς να έχω δώσει δικαιώματα και πετάει διάφορους χαρακτηρισμούς. Στην ανώτερη δεν μπορώ να μιλήσω γιατί είναι φίλες κολλητές. Είμαι εγκλωβισμένη σε αυτήν την κατάσταση. Ψάχνω συνεχώς άλλη δουλειά. Εύχομαι σε αυτήν την κ@ργ**λα να συμβούν τα χειρότερα. Βρήκε ένα θύμα για να ξεσπάει πάνω του επειδή οι εποχές είναι δύσκολες και δε βρίσκω αλλου δουλειά. Δεν είμαι σκουπίδι, εσύ είσαι το ΣΚΟΥΠΙΔΙ.
3
 
 
 
 
σχόλια
Είναι σαν να ακούω το εαυτό μου πριν 3 χρόνια.Πραγματικά η κατάσταση ήταν τραγικά ολόιδια. Η δικιά μου μου μου έριχνε ευθύνες για πράγματα που αναλάμβανε η ίδια, με υποτιμουσε μπροστά στην αφεντικινα γνωρίζοντας πως αυτή ήταν παντελώς άσχετη με το αντικείμενο μας και εν τέλει με απέλυσε για να προσλάβει άτομο με πτυχίο ΙΕΚ. Την ευχαριστώ ωστόσο από καρδιάς γιατί την ίδια μέρα έλαβα προσφορά εργασίας από μεγάλη πολυεθνική με καλύτερα λεφτά, νορμάλ ωράριο και φιλικότατο περιβάλλον που εκτιμάται η προσπάθεια και τα προσόντα μου και η ίδια χαροπαλευει με τις υπερωρίες γλειφωντας τη φίλη αφεντικινα της.Η ζωή καμία φορά μπορεί να φανεί εξαιρετικά δίκαιη!Κουράγιο.
Scroll to top icon