ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.2.2018 | 13:37

υγρες η οχι

θελω να ρωτησω γτ βιωνω κατι που εχω ξανα ζησει στον παρελθον αλλες δυο φορες..με τη κοπελα που ειμαι τωρα μετα απο συζητησεις για το σεξ και βλεποντας ποσο το απολαμβανει που ειπε οτι στον παρελθον με τους προηγουμενους τρεις δεν ηταν ποτε τοσο υγρη καλα στη διαρκεια αλλα και πριν ενω τωρα μαζι μου και στη σκεψη η οταν τη πειραζω ξεκιναει και ειναι υγρη.. και οτι μονο δυο φορες στο παρελθον με εναν μετα απο δυσκολια ας πουμε καταφερε να ερθει σε οργασμο , ενω μαζι μου μες το 5λεπτο μπορει να εχει και τρεις και τους νιωθω και το βλεπω κιολας..δεν ειναι οτι με χαλαει απεναντιας αλλα επςιδη μου εχει ξανα συμβει το ιδιο στο παρελθον με αλλες 2 παιζει να ισχυει αυτο? ετσι απο περιεργεια..
6
 
 
 
 
σχόλια
ρε παιδια δεν το λεω για να καυχηθω.. απλα ρωταω γτ δεν μου εχει τυχει να μπλεξω με κοπελα/γυναικα και να μην ειναι υγρη..και το θεωρω περιεργο να μου λενε κιολας οτι δεν μου ημουν και τωρα με σενα ειμαι ..εχω καταληψη στο συμπερασμα οτι το λενε για να μου φτιαξουν τη διαθεση ..
Το πιο πιθανό είναι ότι το ευχαριστιούνται και το εκφράζουν με μια μεγάλη δόση υπερβολής. Σίγουρα δεν πιστεύω ότι τελειώνει 3 φορές σε ένα πεντάλεπτο. Και εγώ έχω πει τέτοιους είδους υπερβολές όταν ήμουν μικρότερη. Ποτέ όμως σε κάποιον που δεν ήταν καλός. Απλά τον καλό τον παρουσίαζα ως καλύτερο.
Μάστορι έχουν ως εξής τα πράγματα:α) Τον έχεις τεράστιοβ) Έχεις τεχνικήγ) Τα 2 από πάνωδ) Είναι τόσο καψούρες μαζί σου που δεν τις νοιάζει το μέγεθος
Scroll to top icon