ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.3.2018 | 02:53

Το πρωι διατροφή το βραδυ πιτσα!

Τα τελευταία 5 χρονια δεν εχω σταθερό βάρος χάνω περνω ξαναπερνω προσπαθώ να τα χάσω.. αυτη η ιστορία πανω κατω 25 κιλά. Τωρα ξανα διατροφή σε διατροφολόγο παλι (πιο σοβαρά) ειμαι στα πιο χοντρά μου κι μυαλό δεν βάζω, αυριο εχω ραντεβού με τη διατροφολόγο τι θα της πω το βραδυ μετα το ελαφρι βραδινό εφαγα κι ενα κομμάτι πιτσα!! Ολοι μου λένε παλι τα πηρες τα κιλά κρίμα εκανες τοσο κόπο.. εμενα μου λες τα μισα μου καλοκαίρια πέρασαν χώρις ουτε ενα παγωτο (το χειμώνα τα τρώω μαζεμένα κ μάλλον μπαγιάτικο ) . Το τι ακούς απο το σόι αλλη ιστορία, μια εξομολόγηση μονη της !
8
 
 
 
 
σχόλια
Σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί πάντα είχα 5 με 20 κιλά παραπάνω και ταλαιπωρουσα το σώμα μου με αυξομειώσεις βάρους (λίγο το ότι αγαπώ το φαγητό, λίγο τα ορμονικα θεματακια μου...)Εδω και ενάμιση χρόνο είμαι στα κιλά που πρέπει, αν και με πολύ παραπάνω ποσοστό λίπους που παλεύω να χάσω σταδιακά. Και για μένα είναι δύσκολο το να μην τρώω όλα όσα θέλω, αλλά τις τελευταίες 7 μέρες που κάνω σοβαρή διατροφή προσπαθώ να χαλιναγωγω τον εαυτό μου έχοντας συνέχεια τον στόχο στο μυαλό μου και απορριπτοντας οτιδήποτε ανθυγιεινο με τη σκέψη ότι η ευχαρίστηση θα κρατήσει δευτερόλεπτα και ότι πραγματικά δεν το χρειάζομαι. Άλλωστε και που έτρωγα ενίοτε το σύμπαν τί κατάλαβα; Τρώω γλυκά για διαβητικούς αν μου έρθει έντονη ανάγκη για γλυκό, καλά λιπαρά, πρωτεΐνη, φυτικές ίνες και έχω κόψει τους λευκούς υδατάνθρακες.Το σόι και ο κόσμος πάντα θα λέει. Προσωπικά την ίδια χρονική στιγμή στον έναν θα φανώ φυσιολογική, στον άλλον αδύνατη και στον επόμενο ότι πρέπει να χάσω λίγο ακόμα. Δεν θα ευχαριστήσεις ποτέ τα μάτια των άλλων και δεν είναι αυτό το θέμα. Το θέμα είναι να είσαι εσύ καλά με σένα και ο, τι θες να κάνεις να το κάνεις για τον εαυτό σου. Δώσε πολύ βάση στη ψυχολογία σου γιατί παίζει καθοριστικό ρόλο και βάλε έστω ελάχιστη άσκηση στη καθημερινότητα σου. Υπομονή και όλα θα πάνε καλά. :)
Δεν έπεσε η ζάχαρη στο νερό, αν έφαγες ένα κομμάτι πίτσα. Απλά φρόντισε να τρως σποραδικά 1-2 κομμάτια από την τύπου μαργαρίτα που έτσι και αλλιώς είναι μόνο ζύμη, λίγη σάλτσα και κάποιο είδος ελαφριού τυριού ή κασεριού.........Ναι, εκείνο το κίτρινο τηγμένο γαλακτοκομικό λέγεται κασέρι! ;) :)
Scroll to top icon