ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.3.2018 | 11:31

Ουφφφ

Σήμερα πατησα μια γατουλα! Πετάχτηκε μπροστα μου και δεν μπορούσα να σταματήσω.αισθανομαι τόσο μα τοσο χαλια..γυρισα πίσω και την ειδα να σπαρταραει..επρεπε να την παω ισως σε καποιο κτηνιατρο? Φφφφφφ πολυ στεναχωρια .
6
 
 
 
 
σχόλια
*το να πιάσεις μια πληγωμένη γατα δν ειναι ευκολο κ ειναι επικίνδυνο .*το να προσπαθησεις να βαλεις μια πληγωμένη γατα σε ενα κουτι δν ειναι ευκολο. *το να πιασεις μια πληγωμένη ή νεκρή γατα δν ειναι ευκολο.* το να αναλάβεις να πληρώσεις τον κτηνίατρο παλι δν ειναι ευκολο.Δν ειναι ωραία κίνηση να αφήσεις ενα πληγωμένο ζωο αλλα ειναι κ δυσκολο να κάνεις κατι. Αν κάποιος μπορει να κάνει ας το κάνει.
Ρε παιδιά, και οι γάτες έχουν ψυχή! 1, όχι 7! Έλεος με την έλλειψη παιδείας πια! Πως το λες έτσι;; Ουφ τι κριναΚαια να μη λέτε ότι είμαι από αυτούς τους γκρινιάρηδες φιλοζωους έχω κατοικίδιο, ποτε μου δεν είχα, και γενικώς δε θέλω να αγγίζω και πολύ τα ζώα. Αλλά αν, ο μη γένοιτο, δυστυχησω να πατησω ένα ζώο αμεσως θα το παω
Δλδ σε ποια στιγμη θα την πηγαινες κτηνιατρο αν οχι την στιγμη που ηταν τοσο χτυπημενη κ σπαρταρουσε. Φανταζομαι την αφησες εκει στη μεση του δρομου ανημπορη φοβισμενη μεχρι να την αποτελειωσει καποιος αλλος.
Αφού δε την πήγες σε κτηνίατρο θα μπορούσες τουλάχιστον να την πας μέχρι το πεζοδρόμιο σε καμιά ήσυχη γωνιά, να ξεψυχήσει ήρεμα τουλάχιστον.. Τέλος πάντων..
Scroll to top icon