ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.3.2018 | 14:30

Μόνο σε μένα ;

Αυτή τη περίοδο υπηρετώ στο στρατό.Έχουμε εναν λοχαγό στη μονάδα που είναι μεν αυστηρός αλλά δίκαιος.Δηάδή δε θα σε καμπανιάσει χωρίς λόγο και όταν σου απαντάει σε κάτι θα νε μονολεκτικά ή αυστηρά αναλογα τι θα πει.Μια φορά εξοδούχο λοιπόν τον πετυχένω εξω και αρχίζει.Που σε τρελέ ; , τι κάνεις όλα καλά , εξοδούλα σήμερα βλέπω.Εγώ έμεινα μαλάκας εκείνη τη στιγμή. Η γλώσσα ροδάνι και χαρούμε πρόσωπο.Τι φάση ρε παιδιά ;
4
 
 
 
 
σχόλια
Όταν ήμουν δόκιμος, πριν από καμιά 20αριά χρόνια, είχα έναν υποδιοικητή που μου έκανε τη ζωή δύσκολη. Είχα όμως συχνά και κάποια διαστήματα ηρεμίας. Αυτές που έπονταν παρτίδας μπιλιάρδου στο μαγαζί του χωριού. Τον πελεκούσα και με άφηνε ήσυχο για καμιά βδομάδα κάθε φορά.
Ένας αξιωματικός που είναι φυσιολογικός άνθρωπος.Στο στρατό παίζεται ένα ωραίο θέατρο. Οι μονιμοι παίζουν ότι σας διατάζουν κι εσείς παιζετε ότι υπακούτε. Εκτός θεάτρου οι νορμάλ μόνιμοι δε βρίσκουν λόγο να υποκρίνονται. Πολλοί μονιμοι, όμως, κομπλεξάρες, δε διακρίνουν μεταξύ ρόλου και πραγματικότητας. Αυτούς να τους προσέχεις. Εσύ να μη βγαίνεις από το ρόλο σου αν δεν είσαι σίγουρος. Ούτε έξω και ποτέ ποτέ μέσα.Στην περίπτωσή σου είναι χαλαρός. Χαλάρωσε κι εσύ.
Αντρας δεν ειμαι,φανταρος δεν εχω κανει,εχω κανει κοπελα στρατιωτικου ομως και ξερω οτι καποιοι δεν εχουν κανενα θεμα με τους φανταρους,θελουν απλα οι ιδιοι να κανουν τυπικα τη δουλεια τους το 8ωρο,να μην εχουν θεματα με τους φανταρους,να μην δημιουργουν και οι τελευταιοι θεματα,να κανουν τη δουλεια τους και αυτο. Εξω απο τη μοναδα,δεν εχουν κατι να χωρισουν,μπορουν μεχρι και παρεα να κανουν. Δε μπορει να σου πει "που εισαι ρε τρελε "εντος μοναδας και φυσικα δεν υπαρχει και νοημα να σου μιλαει αυστηρα εκτος μοναδας.Οτι υπαρχουν οι εξαιρεσεις,φυσικα και υπαρχουν.
Scroll to top icon