ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.3.2018 | 15:49

Υποκρισία και εκμετάλλευση? Να τα λουστείς!

Είμαι ένας από τους πολλούς (με βάση τα όσα έχω διαβάσει στις εξομολογήσεις) που είχα σχέση μεγάλης διάρκειας με υποσχέσεις γάμου κλπ και τελικά κατέληξε σε μια κατάσταση που δεν μιλάμε γιατί ήθελε μερικές φορές "χρόνο για να σκεφτεί". Στον χρόνο που "σκεφτόταν" έβγαινε με παιδιά που γνώριζε από το facebook, το badoo και άλλες σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, καλοπέρναγε μαζί τους και μόλις οι ορμόνες της ηρεμούσαν, ερχόταν σε εμένα για αγάπες, γάμους, οικογένεια κλπ. Η κοπέλα 23 εγώ 28, σε περίπτωση που κάποιος αναρωτιέται τις ηλικίες μας.Τις πράξεις που έκανε όσο "σκεφτόταν" τις έμαθα αφού κλείσαμε 4 χρόνια μαζί. Δεν θέλω να αναλύσω ιδιαίτερα την κατάσταση μου για να μην γίνομαι κουραστικός. Αυτό που θέλω και ελπίζω είναι να υπάρχει δικαιοσύνη σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις και όσοι εκμεταλλεύονται τα συναισθήματα και τον χρόνο του άλλου να τα λουστούν και με το παραπάνω σε ανύποπτο χρόνο εκεί που δεν το περιμένουν, όπως ακριβώς έπραξαν και οι ίδιοι.Την αγάπησα, σήμαινε πολλά για εμένα αλλά δεν θα πω τα κλισέ, πως θέλω το καλό της, να περνάει καλά, την συγχωρώ κλπ. Βαρέθηκα τους υποκριτές που λένε πως θέλουν ο/η πρώην τους να περνάει καλά ενώ στην πραγματικότητα μόνο αυτό δεν θέλουν.Προσωπικά μετά από όσα μου έκανε θέλω και ελπίζω σε κάθε επόμενη σχέση της να την εκμεταλλευτούν όπως ακριβώς έκανε και σε εμένα, τις περιόδους "της σκέψης και της περισυλλογής". Θέλω να νιώσει όπως ένιωσα αλλά όχι αμέσως. Πρώτα να φάει στη μούρη κάποιον για αρκετά χρόνια, να της τάζει γάμους και οικογένεια και στο τέλος να την παρατήσει για να βγαίνει με κοπέλες από το ίντερνετ.Αν υπάρχει δικαιοσύνη στο σύμπαν ελπίζω να σου ανταποδώσει όσα έκανες.
5
 
 
 
 
σχόλια
Εδώ που τα λέμε έπρεπε να ξέρεις καλύτερα από το να περιμένεις αποκλειστικότητα και γάμο από μια κοπέλα 19-23. Μήπως εσύ της μιλούσες για κουφέτα και ρύζια, ενώ εκείνη για άλλα πράγματα κι εσύ δεν άκουγες;Μια αυτοκριτική θα ήταν πιο χρήσιμη από κατάρες. Ανέχτηκες καταστάσεις δίνοντας ευκαιρίες, ήταν επιλογή σου δηλαδή. Εκείνη προφανώς ένιωθε οτι δεν την κάλυπτες, ήθελε να μαζέψει εμπειρίες. Αυτά τα πράγματα όμως φαίνονται όταν ΘΕΛΟΥΜΕ να τα δούμε.Better luck next time.
γαμο και οικογένεια απο τα 23 ειναι λογικό να μην ήθελε η κοπέλα. προφανώς δεν δικαιολογώ την στάση της αλλά επίσης την καταλαβαίνω. όταν την ηλικία ελευθερίας της, δηλαδή τα χρόνια του πανεπιστημίου, τα πέρασε μαζί σου δεν μου κανει εντύπωση που στα έκανε αυτά. πες τα απωθημένα ή όπως θες.δεν αξίζει να περιμένεις κάτι απο αυτην. προσπάθησε κάτι άλλο στη ζωή σου.
Scroll to top icon