ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.3.2018 | 18:12

όταν είσαι "διαφορετική"

Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που θα μιλήσω για αυτή την ιδιαίτερη πτυχή μου. Από τις πρώτες τάξεις του γυμνασίου διαπίστωσα ότι ο αριστερός μου μαστός ήταν περίπου 2 νούμερα μεγαλύτερος από τον δεξιό. Ντρεπόμουν πολύ να το πω στους γονείς μου και ακόμη και μέχρι σήμερα δεν το γνωρίζουν. Η διαφορά με ένα καλό εσώρουχο με ενίσχυση καλυπτόταν άνετα. Τα καλοκαίρια όμως ήταν η χειρότερη μου. Δεν μπορούσα σχεδόν ποτέ να βρω μαγιό που να με κάνε να νιώθω άνετα και αναγκαζόμουν πάντοτε να χρησιμοποιώ πρόσθετες ενισχύσεις κλπ. Είμαι 1,72, με σωματότυπο κανονικό και ένα αντικειμενικά εμφανίσιμο πρόσωπο. Από μικρή γενικά είχα αρκετές κατακτήσεις, και στην μετέπειτα ενήλικη ζωή μου έκανα κάποιες σχέσεις χωρίς πρόβλημα. Το πρόβλημα το μοναδικό ίσως να ήταν για εμένα το άγχος της πρώτης φοράς που θα με έβλεπε κάποιος χωρίς ρούχα. Κάτι που αυτομάτως με έκανε να έχω αρκετά χαμηλή αυτοεκτίμηση για το σώμα μου. Εντούτοις, όλοι μου οι σύντροφοι έως τώρα δεν έδειξαν να ενοχλούνται από αυτή μου την ''ιδιαιτερότητα''. Ειδικά ο άνθρωπος με τον οποίο έχω μακροχρόνια σχέση και ετοιμάζομαστε να την επισημοποιήσουμε. Σε συζήτηση που είχαμε ανοιχτά πριν αρκετούς μήνες για αυτό το θέμα, την οποία ξεκίνησα η ίδια μιλώντας του για την ανασφάλεια που αισθανόμουν, του είπα ότι σκέφτομαι να κάνω πλαστική επέμβαση καθαρά για αισθητικούς λόγους. Ο ίδιος μου ανέφερε πως αν σκέφτομαι να το κάνω για αυτόν και αν θεωρεί πως αυτό επηρεάζει τη σχέση μας, να μην ανησυχώ, ότι δεν χρειάζεται και ότι με αγαπάει ακριβώς για αυτό είμαι.Συν το ότι δεν είναι και ότι καλύτερο για την υγεία μου να βάλω μέσα μου ξένα σώματα όπως ένα σιλικονούχο εμφύτευμα. Μετά από αυτή τη συζήτηση αισθάνομαι πολύ πιο άνετα με το σώμα μου. Και θεωρώ πως όταν ο άλλος αποδεικνύει έμπρακτα ότι σε θέλει για αυτό ακριβώς που είσαι, είναι από τις μεγαλύτερες αποδείξεις αληθινής αγάπης. Αισθάνομαι ευλογημένη που είναι δίπλα μου αυτός ο άνθρωπος και ήθελα να το μοιραστώ.
1
 
 
 
 
σχόλια
Πίστεψε δεν είναι καν πρόβλημα ,έχω κάνει εγχείρηση πλαστικής κ στη αρχή χαίρεσαι μετά σου είναι τόσο αδιάφορο κ αναρωτιέσαι γιατί το έκανες ... Την υγεία σου έχεις κ αυτό είναι σημαντικό ;)
Scroll to top icon