ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.3.2018 | 21:41

Λυπάμαι που δεν τα κατάφερα...

Δεν έψαχνα να ερωτευτώ... για πολλούς λόγους με τον κυριότερο πως είμαι εύσωμη, τόφαλος (120+ κιλά) και αν και έχω ωραίο πρόσωπο οι άντρες με βλέπουν είτε ως μία κινούμενη μάζα λίπους, είτε ως μία χοντρή που επειδή είναι χοντρή θα έχει χρόνια να κάνει σεξ οπότε θα μου κάτσει.Ερωτεύτηκα... τον κολλητό μου... και δυστυχώς τώρα πρέπει να αποχωριστώ έναν από τους λίγους άντρες που μου έχουν σταθεί διότι δεν είμαι αρκετά δυνατή για να υπομείνω όλο αυτό που συνέβη.Του αρέσουν οι όμορφες κοπέλες, ξέρετε αυτές που δεν περνάνε ποτέ απαρατήρητες. Όχι οι πλαστικές, οι άλλες που έχουν μία φυσική ομορφιά, όμορφο σώμα και παρόλα αυτά δεν πουλάνε τον εαυτό τους. Επίσης με βλέπει ως φίλη, επομένως δεν υπάρχει περίπτωση να με δει ως γυναίκα.Τον λατρεύω και ξέρω πως με λατρεύει κι εκείνος και προσπάθησα να ανεχτώ τα συναισθήματά μου, αλλά πέραν του ότι πονάω όταν τον ακούω να μιλάει για άλλες ή παίζει κάτι με κάποια, νιώθω πως πλέον δεν μπορώ καν να είμαι σωστή φίλη.Μακάρι να σταματήσει να μπλέκει σε ανούσιες καταστάσεις και να βρει μία σωστή κοπέλα, να μη χαραμίζεται... τουλάχιστον να μην είμαστε και οι δύο στην λάσπη.Λυπάμαι που δεν κατάφερα να είμαι σωστή φίλη. Θα μου λείψει πολύ!
3
 
 
 
 
σχόλια
Εχεις 2 επιλογες κατ'εμε!1)χανεις τα περιττα κιλα και σε συνδυασμο με το ωραιο προσωπο γινεσαι οπως αυτες που του αρεσουν.και υστερα του εξομολογεισαι τον ερωτα σου.2)το καταπινεις και συνεχιζεις να εισαι κοντα του ως φιλη.
κάνε δίαιτα !! δεν το λέω ειρωνικά το λεω απολύτως σοβαρά !! για να εχεις κολλητό και να μιλάς ετσι για τον εαυτο σου εισαι σίγουρα μικρής ηλικίας.. αν απο τωρα εκφράζεσαι με αυτες τις λεξης για τον εαυτο σου να εισαι σίγουρη πως προχωρώντας στην ζωη σου θα απογοητευτείς ακομα περισσότερο για το βαρος σου.. βαλε σκοπό απο ΣΗΜΕΡΑ οτι σε δυο χρονια θα χασεις κιλα και θα γινεις οπως ακριβός θελεις ..... το βαρος δεν ειναι αρρώστια για να δικαιολογηθεις !! το βαρος το χανεις οταν θα βρεις δύναμη να αγαπήσεις τον εαυτο σου !! χασε δυο χρονια απο την ζωη σου για να φτιάξεις το σωμα σου !! θα ζησεις τα υπόλοιπα ευτυχισμένα !!θα χαρω να μαθω νεα σου !!
Όλα καλά. Οκ, λυπάμαι που πονάς. Δεν με ξέρεις, δε σε ξέρω... μια χάρη μόνο, αν νομίζεις πως μπορείς να κάνεις χάρη σε μια άγνωστη παλαβή. (Αν με γνώριζες θα επιβεβαίωνες το παλαβή). Αν μπορείς σε παρακαλώ, μην σε ξαναπείς τόφαλο και μην σε ξαναπεις χοντρή. Ξέρω πως ότι θες κάνεις. Προς Θεού. Απλά σαν χάρη, αν μπορείς. Έναν φίλο, αν είναι φίλος όντως, δεν τον χάνεις. Δεν τον πρόδωσες. Αισθήματα έχεις. Συζήτησε το, μπορείς να ζητήσεις τον χρόνο/χώρο σου, ώστε να τα δουλέψεις. Αλλά αν είναι φίλος που σε αγαπάει θα μείνει και θα σε περιμένει. Έτσι νομίζω τουλάχιστον... καλή συνέχεια!
Scroll to top icon