ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.3.2018 | 22:45

ΤΙ ΝΙΩΘΩ

Πολλές φορές νιώθω άσχημα με τον εαυτό μου. Μάλλον τις περισσότερες, αισθάνομαι άσχημη, με μεγάλη μύτη. Σκέφτομαι συνεχεία πόσο θα ήθελα να είμαι κάποια άλλη. Όχι ψιλή, αδύνατη, ξανθιά η με κάποια ιδιαίτερη ομορφιά. Κάτι απλά γλυκό χωρίς αυτή τη μύτη. Οι δύο κολλητές μου είναι πολύ όμορφες και κάθε φορά νιώθω μειονεκτικά μπροστά τους. Χωρίς να νιώθω αισθήματα ζήλιας η φθόνου. Απλά, σκέφτομαι πως θα ήθελα κι εγώ να είμαι κάπως έτσι. Δεν θέλω να βγαίνω, προτιμώ να κάθομαι σπίτι. Κάθε φορά που ετοιμάζομαι νομίζω πως τζάμπα το κάνω. Ξέρω ότι θα ακούσω αυτά περί χαμηλής αυτοεκτίμησης, αυτοπεποίθησης. Ότι η κάθε γυναίκα είναι όμορφη και τη σημασία στην ομορφιά της ψυχή, στην αγάπη προς τον εαυτό κτλ. Τα έχω βαρεθεί και αυτά, σιχαίνομαι να τα ακούω να τα διαβάζω και να τα βλέπω. Πολλοί μου λένε ότι είμαι μια χαρά ψιλή, αδύνατη, μελαχρινή αλλά εγώ εξακολουθώ και βλέπω αυτή τη μύτη και μετά σκέφτομαι πόσο χαζή είμαι. Υπάρχουν τόσα που συμβαίνουν καθημερινά κι εγώ κολλάω εκεί. Αλλά έτσι είναι και έτσι θα γίνεται. Νιώθω μόνη. Πολύ μόνη.
2
 
 
 
 
σχόλια
Να θυμίζεις συχνά στον εαυτο σου αυτο που γραφεις προς το τέλος, οτι τόσα συμβαίνουν καθημερινά και να κεντραρεις στα καλά σου, γιατι μια ζωή έχουμε κ δεν ξέρουμε κ ποσα χρόνια μας αναλογούν.Λίγο άσχετο, αλλά θα το αναφέρω μήπως χρησιμευσει: παλαιοτερα -πιστευα οτι- ειχα μεγάλο θεμα με την ,αντικειμενικα οχι ίσια, μύτη μου. Τώρα που εχουν αραιωσει τα μαλλιά μου, η μυτη μου δεν με απασχολεί. Σκέφτομαι πως είναι πιθανον,κάποιος να 'ψάχνεται' για να βρει καποιο προβλημαγια να αισθάνεται μείον και να για να μην προχωράει σε καποιους τομεις στη ζωή του, οι οποιοι ειναι μαλλον άσχετοι στην ουσία τους με το 'εμποδιο'.Μπορεί κ απλα να κανω προβολή (λολ) .Επίσης μην ξεχνάς οτι υπάρχουν κ κατι νονες δουνιες, αμαλ(ες) αλαμουντιν(ες) και αντζελικες χιουστον στον κοσμο αυτό.
Scroll to top icon