ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.3.2018 | 16:00

Άλλος ένας

που λόγω δεν εκράτει. Ελεύθερη σχέση ήθελε, ήθελα και εγώ όλα καλά. Τώρα που ερωτεύτηκα άλλον με έχει τρελάνει στα μηνύματα και στις αγάπες. Η πλάκα είναι πως δεν με πιστεύει πως έχω άλλον νομίζει του κάνω κόλπα. Ίσως τώρα σταματήσει να λέει πως οι γυναίκες τρώμε τις φλασιές και θέλουμε αποκλειστικά τους άντρες. Τις περισσότερες φορές απλά μιλάει ο εγωισμός όπως στους άντρες έτσι και στις γυναίκες.
9
 
 
 
 
σχόλια
Ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω τι είναι γοητευτικό σε μια "ελεύθερη σχέση". Το μόνο που καταλαβαίνω είναι πως δεν είναι κανείς από τους 2 πλήρως αφοσιωμένος στον άλλο. Και οι δύο δηλαδή γράφουν τον άλλο εν μέρει στα παλιά τους τα παπούτσια. Με γειά σας με χαρά σας!
Ναι, είχαν σχέση τελικά; Γιατί η ελεύθερη σχέση δεν σημαίνει έλλειψη αφοσίωση ή ενδιαφέροντος, σημαίνει απλά ότι δεν παίζει το κέρατο γιατί είναι ξεκαθαρισμένη και απενεχοποιημένη η πολυγαμικότητα και των δύο. Υποτίθεται ότι είναι το απόλυτο γιατί προφανώς και υπάρχει σχέση αλλά χωρίς κάποια καταπίεση στις πραγματικές επιθυμίες των μελών της, εξού και το ελεύθερη. Πολύς κόσμος έχει την τάση να βαφτίζει καταστάσεις με ονόματα που δεν τους ταιριάζουν. Είναι απλά μάλλον πολύ δύσκολο πριν πετάξουμε κάτι να ψάξουμε και τι σημαίνει πραγματικά.
απ την στιγμη που εχουν πει και οι 2 τι ακριβως θελουν και συμφωνουν κιολας δε θα το κρινω ως σωστο η λαθος.ο καθενας μας ξερει πολυ καλα τι θελει και απτην στιγμη που θελει να ακολουθησει καποιον δρομο,ή της μονογαμικοτητας η των πολλων συντροφων θα πρεπει να μπορει και να το υποστηριξει.οποτε ναι,η λεξη που εψαχνα ειναι επιδεξιοτητα και οχι αναισθησια.
Γιατί είναι μεμπτό να πηγαίνουν παράλληλα με διάφορα άτομα κάποιοι αν υπάρχει γνώση, συναίνεση κι επιθυμία μεταξύ ενηλίκων; Ό,τι δεν μας ταιριάζει, δεν μπορούμε να το καταλάβουμε και συνεπώς να το αποδεχτούμε δεν είναι αναίσθητο απαραιτήτως, ακατάλληλο για μας είναι. Δεν είναι ωραίο να χαρακτηρίζουμε τις επιλογές των άλλων με γνώμονα τα δικά μας θέλω από την στιγμή που δεν βλάπτουν κάποιον.Δεν είναι καν στη δικαιοδοσία μας, δεν έχει κοινωνικές/πολιτικές/προσωπικές προεκτάσεις που επηρεάζουν εμάς ή άλλους αρνητικά. Οπότε όχι.Απλά δεν έχουν σχέση προφανώς τα παιδιά, δεν κακό.Άλλο έχουμε σχέση-μ'όποιους όρους γουστάρουμε κι οι δύο- κι άλλο τη βγάζουμε μαζί σεξουαλικά κι ενίοτε ίσως έχουμε κάποια επικοινωνία ενώ ψαχνόμαστε να βρούμε άλλον-η για σχέση. Κι η περιγραφή της εξ δείχνει να καταλάβω ότι δεν υπάρχει σχέση στη φάση τους, ελεύθερη ή μη. Συσχετισμός, εννοείται.
Καλώς, αλλά ούτε απαραίτητα αναίσθητοι είναι. Εκτός κι αν μιλάς με την κυριολεκτική έννοια που πάλι προβληματίζομαι με τον συνειρμό σκέψης. Στην αναισθησία, δεν μπορώ να βρω κάτι θετικό, ενώ σε μια ευαισθησία και συμπόνια με κάποια όρια για χάριν της αυτοσυντήρησης μπορεί να βρω πολλά. Η προτροπή περί αναισθησίας γίνεται σ' ακραία ευαίσθητους για εξισορροπητικούς λόγους.
Scroll to top icon