ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.3.2018 | 19:04

Δεν μου αρέσει η δουλειά μου

Τι κάνεις όταν δεν σε γεμίζει πια η δουλειά σου; Όταν δεν βρίσκεις ενδιαφέρων και πας με το ζόρι.. Ξέρω ότι το ίδιο ισχύει για πολλούς. Αλλά πιστεύω ότι αν δεν σου αρέσει η δουλειά σου πάντα κάτι θα σου φταιει και θα είσαι ένας μίζερος άνθρωπος. Είμαι γυμνάστρια και σχεδόν ένα χρόνο δουλεύω σε ένα γυμναστήριο, στην αρχή ήμουν πολύ ενθουσιασμένη πλέον πνίγομαι.. Είμαι σε ένα χώρο που αν το κυνηγήσεις μπορείς να βγάλεις πολλά λεφτά και να κάνεις διάφορα και εγώ δεν έχω κάνει τίποτα ενώ θα μπορούσα. Ξαφνικά δεν ξέρω αν μου αρέσει τελικά το επάγγελμα μου αν αυτό είναι που θέλω να κάνω στη ζωή μου.. Και είμαι πολύ μπερδεμένη... Αυτό που με προβληματίζει περισσότερο είναι ότι αν με ρωτήσεις ποια θα ήταν η ιδανική δουλειά δεν ξέρω να απαντήσω.. Αυτό που θα ήθελα είναι απλά να έχω καλό ωράριο και καλό μισθό με τις άδειες μου! Νομίζω δεν είμαι ο άνθρωπος που θα κυνηγήσει κάτι για να ανέβει επαγγελματικά.. νομίζω θέλω να βολευτώ κάπου και αυτό δεν μ αρέσει που το λεω.... Ίσως γιατί δεν έχω βρει αυτό που θα το κάνω με ευχαρίστηση δεν ξέρω..
1
 
 
 
 
σχόλια
Δυστυχώς δεν ξερω αν είμαι ο κατάλληλος για να σου απαντήσω!! Η γνώμη μου παρόλα αυτά είναι πως αν δεν είσαι ευχαριστημένη έστω και σε λογικά πλαίσια απο την δουλειά σου δεν θα ζήσεις ποτε ευχάριστα ... δεν θα υπάρχει τπτ στην ζωή σου που να σε ευχαριστεί, να σε γεμίζει ... θα εχεις προβλήματα απο το πρωί που θα ξυπνάς και θα πρέπει να πας στην δουλειά μέχρι και το βράδυ που θα κλείνεις το φως για να κοιμηθείς και θα σκέφτεσαι οτι αύριο δουλεύεις πάλι !!τι σου τα λεω ... τα νιώθεις μάλλον ηδη καθημερινά όπως ακριβώς ένιωθα και γω για 3 χρόνια μέχρι τον τελευταίο μήνα !!! εχεις σίγουρα καποια "χόμπι" κατι που σε ευχαριστεί να κανεις ... μπορει να ειναι το μαγείρεμα μπορει να ειναι η ζωγραφική μπορει να επισκευάζεις αυτοκίνητα !! αν δεν ξερεις τι σάρεσει ίσως περνάς πολλες ωρες στον υπολογιστή και σε καφετέριες, μείνε λιγο μονη βρες το χομπι σου και ισως καταφερεις να το κανεις επάγγελμα.. εγω αυτο εκανα και ηρεμησα !! θα χαρώ να εχω νεα σου !! :)
Scroll to top icon