ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.3.2018 | 17:13

26 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΡΕΙΤ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΚΕΙΝΗ

όλα μου τα χρόνια τα έχω ζήσει στρέιτ γυναίκα όμως ερωτεύτηκα έναν απίθανο χαρακτήρα που τυχαίνει να τον έχει γυναίκα, μια στρέιτ γυναίκα. δεν μπορώ να της το πω γιατί ξέρω οτι θα έρθει σε πολύ δύσκολη θέση.το έχετε πάθει; αν ναι πως το διαχειριστήκατε;
8
 
 
 
 
σχόλια
Wolverine@, μαλλον την ίδια ερώτηση θα πρέπει να θέτεις και στον κάθε str8 γιατί αλλιώς δεν βρίσκω το νόημά του να αμφισβητείς τα αισθήματα κάποιου μόνο και μόνο επειδή δεν υπόκειται στο μοντέλο σεξουαλικότητας που έχεις έχεις στο μυαλό σου. Οσο για το δικό σου ερώτησμα puzzler, χαίρομαι που την ερώτηση την έκανες επώνυμα (τινί τρόπο). Ναι κάποιος διακόπτης γύρισε, αυτός του σκοταδισμού και του φόβου, πλέον όσοι δεν χωράνε στο κουτάκι που η κοινωνία προσπαθεί να μας πολτοποιήσει όλους λίγο πολύ (κοινωνικά, πολιτιστικά, θρησκευτικά, αλλά και σεξουαλικά), έχουν τα κότσια να ορθώσουν το ανάστημά τους και να διεκδικήσουν τα αυτονόητα: το δικαίωμά τους να είναι ο εαυτός τους, να αγαπήσουν και να αγαπηθούν. Και όπως ακριβώς εσύ στη ζωή σου αναζητάς ευτυχία και ευδαιμονία, το ίδιο κάνω και εγώ και ο διπλανός, ανεξαρτήτου χρώματος, φυλής και σεξουαλικών προτιμήσεων. Δεν αυξήθηκαν οι αριθμοί, απλά τώρα δε φοβόμαστε να τους διαβάσουμε.Φίλτατη, να μη ντρέπεσαι καθόλου για αυτό που νιώθεις, και να διεκδικήσεις το όνειρό σου, ποτέ κανείς δε μετάνιωσε που προσπάθησε, και να σου πω και κάτι αν δεν προσπαθήσεις, έχεις χάσει ήδη. Να είσαι ειλικρινής και ντόμπρα, ένα δώρο της προσφέρεις. Αν έχεις ανταπόκριση τέλεια, αν όχι, όπως είπαν και οι απο πάνω, δεν πειράζει συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες, αν όμως δε σε σεβαστεί, τότε δεν αξίζει ούτε τη φιλία σου. Αυτά και φιλούμπες σε όλους τους, ερωτευμένους και μη !
Τωρα θα μπορουσα να σου πω πολλα για τη σεξουαλικοτητα αλλα δεν εχω ορεξη. Εγω απλως ρωτησα γιατι ειπε μονο για τον χαρακτηρα της κοπελας και οτι δεν εχει προηγουμενες παρομοιες εμπειριες. Επισης ο ανθρωπος ακριβως λογω της πολυπλοκοτητας του οχι μονο μπορει να μπερδεψει τον θαυμασμο με την σεξουαλικη ελξη αλλα μεχρι και να δημιουργησει φοβια ελξης απο το ιδιο φυλο με σκοπο καλυψη αλλων συγκρουσεων. Οποτε καταλαβαινεις οτι τα πραματα πολλες φορες ειναι πιο πολυπλοκα απο οτι νομιζουμε. Λογω της επιθετικης σου αντιδρασης στο σχολειο μου να υποθεσω οτι εισαι γυναικα ομοφυλοφιλη;
Και στο τελος αν αισθανεται αυτη καλα και ωραια μπορει να κανει οτι θελει εγω δεν κατακρινω κανεναν για αυτο. Απλα απο αυτα που γραφουν προσπαθω να βρω εμενα τη μου κανει εντυπωση και παρατηρω ακομη και αν κανω λαθος.
Αγαπητέ Wolverine@, θα συμφωνήσω περί πολυπλοκότητας του ατόμου, για αυτό και σε ρώτησα αν το θέμα το θέτεις σε όλους ανεξαρτήτως ταμπέλας ή αν μεροληπτείς. Όσον αφορά στη φοβία έλξης θεωρώ ότι και πάλι το φαινόμενο εμφανίζεται στις ανθρώπινες σχέσεις ανεξαρτήτως σεξουαλικού προσανατολισμού και για μένα αποτελεί ένα πολύ ενδιαφέρον ζήτημα και φαντάζομαι και για σένα μιας και το έθιξες. Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι αντιμετώπισες το σχόλιό μου ως επιθετικό και όχι ως κοινωνικοπολιτική τοποθέτηση, ενώ συνάμα βιάστηκες να με κατηγοριοποιήσεις. Από ότι είδες εγώ απέφυγα τέτοιου είδους χαρακτηρισμούς, ακριβώς για να μην στοχοποιήσω μια συγκεκριμένη ιδιότητα. Η απάντησή μου είναι σθεναρή, γιατί σε μια κοινωνία που δυστυχώς ο ρατσισμός και ο φασισμός κάθε είδους αναβιώνουν, οφείλουμε να υπερασπιζόμαστε τον άνθρωπο. Να έχεις μια όμορφη μέρα.
Δεν εννοουσα αυτο ακριβως οταν ελεγα φοβια αλλα τελος παντων. Η κοπελα μονη της δηλωσε εναν συγκεκριμενο σεξουαλικο προσανατολισμο. Οχι εγω. Καλη σου μερα και σε σενα.
Στον καθένα μπορεί να συμβεί. Δεν ειναι κακο να λέμε αυτά που νιώθουμε , το ότι ίσως δεν εχει τα ιδια συναισθήματα δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να είστε ειλικρινής με τα συναισθήματα σας (η κάθε μια ξεχωριστά) και πιο «φίλες» απο ποτε.
Όλες οι ιστορίες ανεπίδοτων ερώτων είναι λίγο-πολύ παρόμοιες. Σημασία δεν έχει το φύλο εν προκειμένω. Ίσως σας σοκάρει σε προσωπικό επίπεδο, αλλά να που συμβαίνει. Και σίγουρα δεν είστε η μόνη στον κόσμο που το παθαίνει.Δεν έχω παρόμοια προσωπική εμπειρία. Ανεκπλήρωτο έρωτα, όμως, βίωσα. Τα ίδια είναι. Εφόσον δεν μπορείς να το μοιραστείς, έστω και ενημερωτικά, με τον άνθρωπο που ποθείς, το αφήνεις να ξεθωριάσει. Έτσι συμβαίνει πάντα. Αποφασίζεις ότι είναι αδύνατο να συμβεί και πας παρακάτω. Αν, όπως λέτε, είναι κι εκείνη στρέιτ κι ανίδεη, θεωρώ πως να της το πείτε στερείται νοήματος. Καλή δύναμη.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon