ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
 
 
 
 
σχόλια
Tι να τα κάνω τα χρόνια πολλά όταν δεν υπάρχει πραγματική ισότητα; Ίση αμοιβή για ίση εργασία, ίδιες ευκαιρίες ανέλιξης, να με παίρνουν το ίδιο σοβαρά στον επαγγελματικό χώρο όσο έναν άντρα συνάδελφο (μου έχει τύχει να είμαι προϊσταμένη και να μιλάω με πελάτη και να του εξηγώ κάποια πράγματα και να μην καταλαβαίνει. Φώναξα τότε έναν υφιστάμενό μου και του είπα να μιλήσει αυτός. Είπε ακριβώς τα ίδια πράγματα με μένα κι ο πελάτης μ' έναν μαγικό τρόπο τα κατάλαβε και συμφώνησε).
Κάποια ξύπνησε με νεύρα. Ελπίζω να φοράς μαλακές παντόφλες και να μην έχεις πολλά βάζα στο σπίτι :PΔίκιο έχεις, και δεν είναι μόνο το θέμα της ισότητας, αλλά ένα "χρόνια πολλά" είπε ο άνθρωπος :)
πωπωωω τόσο επιθετική ακούστηκα;; Δεν είχα τέτοιο σκοπό!! Συγνώμη άνθρωπε!!Απλα ήθελα να επισημάνω ότι το θέμα της ημέρας δεν είναι για "χρόνια πολλά", αλλά για ουσιαστικές αλλαγές. φφφ θα είμαι πιο προσκετική την επόμενη φορά στο πως θα γράφω :(
Βρε δίκιο έχεις για το θέμα της ημέρας, αλλά όσοι εύχονται "χρονια πολλά" το κάνουν καλοπροαίρετα δίχως να θέλουν μπουν (ή να το έχουν σκεφτεί) σε μεγαλύτερο βάθος. Συνέχισε να εκφράζεσαι όπως γουστάρεις Τρουφάκι. Δεν κάνει καλό ο αυτοπεριορισμός :)
Scroll to top icon