ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.3.2018 | 16:34

Δύσκολα τα πραγματα

Ο πατερας μου με αντιμετωπίζει σαν να ειμαι τραπεζικος λογαριασμος. Δινω λεφτα στο σπίτι ειμαι καλη κορη. Περνανε λιγες μερες χωρις να δωσω γινομαι κακία. Ετσι με λογαριάζει.Προσφερω οτι μπορω και χρονια τωρα δεν εχω ζητήσει ουτε ενα ευρω γιατι δουλευω μονη μου. Βγαινω για καφε μια φορα την εβδομαδα γιατι κανω οικονομια. Η μητέρα μου δουλευει σαν σκυλι ενω ο πατερας μου εχει χρονια να φερει ενα σταθερό μισθο στο σπιτι. Σημερα τσακωθηκαμε γιατι εκανα μια λιστα για το σουπερμαρκετ και ειπα να παω να τα παρω τα λεφτα του σπιτιού. Και λέει παρε μονο σαλαμι και τυρι για τοστ. Το σπιτι δεν χρειαζεται μονο αυτά ομως. Με τοστ θα ζησουμε? Στο τέλος μου λεει μην πας καθόλου σουπερμαρκετ και δεν πηγα εσκισα την λιστα. Μια ζωη να τσιγκουνευται. Δεν ειμαστε φτωχοί, μπορουμε να γεμισουμε 2 και 3 σακουλες σουπερμαρκετ. Αλλα δεν θελειιιι. Και εκτος απο αυτο δεν εχω νιωσει ποτε απο αυτον τον ανθρωπο τρυφεροτητα να με αγκαλιασει,να με φιλησει, να μου πει σ'αγαπώ. Ούτε απο αυτόν ουτε απο την μάνα μου. Δεν λεω με την μανα μου εχουμε πολυ καλη σχεση αλλα ουτε αυτη με εχει αγκαλιάσει ποτε. Δεν εχω ακούσει ποτε γλυκολογα απο τους γονεις μου ποτε. Κουραστηκα, εχω μια σχεση χρονια τωρα και ετοιμαζομαι να τους το πω οσονουπω. Δεν ξερω πως θα αντιδρασουν. Εκτος απο αυτα εχω και ενα πρόβλημα υγειας το οποιο δεν τι εχω πει σε κανεναν ακομα. Προσπαθω να χαίρομαι με μικροπραγματα αλλα είμαι πληγωμενη γενικώς. Ελπίζω να πανε ολα καλα.
3
 
 
 
 
σχόλια
Ένα βασικό στάδιο της ενηλικίωσης, είναι η"αποκαθήλωση" των γονιών μας. Η συνειδητοποίηση ότι αν και γονείς μας, είναι κι αυτοί άνθρωποι με μειονεκτήματα, ελλείψεις και σφάλματα χαρακτήρα.Επηρεαζόμαστε, πληγωνόμαστε και ενίοτε αυτοκαθοριζόμαστε μέσα από αυτήν την τόσο σημαντική σχέση, αλλά καλό είναι κάποια στιγμή να διαχωρίζουμε τη θέση μας και να προσπαθήσουμε να μη βαδίζουμε στα βήματα τους-να βρούμε το δικό μας"πάτημα" στη ζωή. Εξομολογούμενη,αρχικά εύχομαι το πρόβλημα υγείας να είναι ευκόλως αντιμετωπίσιμο.Από τη στιγμή που έχεις έναν σύντροφο με τον οποίο προχωράει το πράγμα, μίλησέ του να ξαλαφρώσεις λίγο και βρείτε μαζί την άκρη. Οι σχέσεις σε κάτι τέτοια δοκιμάζονται και χτίζουν θεμέλια. Μία απομάκρυνση από την πατρική κατοικία θα ήταν πολύ βοηθητική. Αν μπορείς να κάνεις κάτι γι'αυτό, κάνε το.Εύχομαι να πάνε όλα καλά... :)
Κι εγώ το ελπίζω! Φαντάζομαι πόση δυσκολία έχει η ζωή σου και σαν συνάνθρωπος αισθάνομαι περήφανος που πολεμάς. Όταν οι γονείς δεν ξέρουν να αγαπούν και δεν στηρίζουν τα παιδιά τους συναισθηματικά, είναι πολύ σκληρό και βαρύ φορτίο για τα παιδιά, φορτίο που μπορεί να μην ξεπεραστεί και ποτέ... Κουράγιο!
Scroll to top icon