ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.3.2018 | 17:45

Βοηθεια

Γειά σας παιδιά... έχω ένα πρόβλημα με ένα παιδιά γνωριστήκαμε πριν λίγο καιρό και βγαίναμε και ήρθαμε λίγο πιο κοντά πριν λίγες μέρες... Ενώ τα πηγαίναμε μια χαρά δεν μπορώ να καταλάβω τι είχε γίνει ξαφνικά εγώ πιστεύω ότι μια φίλη του συμμαθήτρια του από την σχολή του έχει βάλει λόγια για μένα, μάλλον δεν με πάει καθόλου... άρχισε να με αποφεύγει Έτσι είχα καταλάβει εγώ... Δεν προσπάθησε καν να έρθει να με δει Ενώ τις προάλλες ερχόταν..Δεν μου μιλάει όπως μου μιλούσε.. έμαθα ότι την Τετάρτη θα βγαίνανε πάρεα, μου το είχε πει ένας φίλος μου από τη σχολή του και του έστειλα.Μήνυμα και του λέω αν θα κάνει κάτι τη Τετάρτη το απόγευμα για να βγούμε μου λέει Δεν μπορεί.. Ενώ ο φίλος μου με είχε προσκαλέσει να πάω μαζί τους... τότε τον έπιασα και του μίλησα και τον ρώτησε τι συμβαίνει και γτ είναι σαν να Ε αποφεύγει και επίσης γτ απαντάει τόσο μονολεκτικά σαν να μη θέλει να μου μιλάει.. Και έριξε το φταίξιμο σε μένα και μου λέει ότι Εγώ γράφω κειμενάκια κειμενάκια και δεν ξέρει σε πιο να πρώτο απαντήσει και ότι εκείνος Επειδή ήταν άρρωστος σαββατοκύριακο δεν μπορούσε να έρθει και τέτοια... Αυτή που του έχει βάλει λόγια (μάλλον) έχει και σχέση 8 χρόνια την ξέρω Αλλά Δεν μπορώ να καταλάβω πιο είναι το πρόβλημα της... εκείνος Όταν του μίλησα και του είπα αυτά μου λέει Δεν μπορώ τώρα αλλά φορά γτ Τώρα είμαι για καφέ και του λέω άλλη φορά δεν ια μπορέσω εγώ και δεν του ξανά μίλησα και Τώρα μου έστειλε εκείνος από μόνος του σαν να μη συμβαίνει τπτ... δλδ δεν ξέρω τι να κάνω... Και Πώς να το χειριστώ... ??????
2
 
 
 
 
σχόλια
Μην στελνεις ξανα..."κειμενακια,κειμενακια",κοψτο αμεσα και περιμενε να δεις αντιδραση.αν εμφανιστει και ο τροπος που θα εμφανιστει θα σου αποκαλυψουν πολλα.αν δεν εμφανιστει,τελειωνεις κατι που ηταν ουτβς η αλλως τελειωμενο και εσενα σου ετρωγε την ψυχη.
Scroll to top icon