ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.3.2018 | 00:48

Είμαι πληγωμένος

Με απέρριψε.Παντα μου έδινε την εντύπωση ότι δεν είμαι αρκετά καλός γι αυτήν.Οχι δεν είμαι χαλιας, απλά είναι καβαλημενη και ψάχνει τον σούπερ γκομενο.Επειδη περναμε χρονο μαζι λογω δουλειας αλλά και λόγω παρέας που καναμε, της είπα ότι η παρουσία της δεν μου είναι πια ευχάριστη και παρεξηγηθηκε, αλλά δεν με νοιάζει.Μια σου και μία μου.
6
 
 
 
 
σχόλια
Δεν είναι υποχρεωτικό να αρέσουμε ερωτικά σε όλους, ξέρεις. Ούτε είναι απαιτητό από την ίδια να σε ερωτευτεί με το στανιό. Για να σου άρεσε (μεταξύ μας, ακόμη σου αρέσει), κάτι της βρήκες και όχι, δεν ήταν το σούπερ καβάλημα της. Οκ, δεν είχες ανταπόκριση στο ερωτικό κομμάτι. Αποδέξου αυτό και προχώρησε. Το να την απομακρύνεις από τον κύκλο σου, εφόσον η φιλική σχέση σας δεν έχει ουσιαστική βάση, είναι ένα πρώτο βήμα. Το να την βρίζεις, δεν σε βοηθά κάπου, ούτε σε παρηγορεί.
Γενικά όταν βλέπω τέτοιες καβαλημένες με πιάνει λίγο αναγούλα αλλά το θέμα είναι άλλο....αν δεν σε ένοιαζε φιλαράκι δεν θα έμπαινες στον κόπο καν να γράψεις. Οπότε κανε λίγο φόκους εκει...γιατί να σε νοιάζει και να είσαι πληγωμένος για μια τέτοια φόλα.. αν δεν σε εκτιμά δεν της αξίζεις φίλος τελειώνει εκεί.
Να θυμάσαι για την επόμενη φορά ότι με τέτοιες κινήσεις παίζεις τα ρέστα σου και χάνεις. Σε μερικές γυναίκες αρέσει να αλλάζουν συνεχώς τα χαρακτηριστικά του σούπερ γκόμενου που φαντασιώνονται.Κι αυτό διότι, απογοητευμένες από μία κατηγορία ψάχνουν στο καπάκι να βρουν το ακριβώς αντίθετο.Το λέω σε περίπτωση που ήθελες να υπάρχει μία ελπίδα.*Μερικές είπα. Όχι όλες.
Scroll to top icon