ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.3.2018 | 00:43

Μελλον...

Καποτε ειχα μια δουλεια και ημουν καλα εκει. Εβαλε η μανα μου το χερακι της επειδη θεωρουσε οτι εριχνα το επιπεδο μου, εγινε χαμος, εδινε υποσχεσεις οτι η ιδια θα μου βρει δουλεια ανωτερου επιπεδου. Εχουν περασει χρονια και τιποτα, οχι καλυτερη ουτε ιδια, ουτε καν χειροτερη. Σημερα, μου ελεγε τι θα κανεις οταν πεθανω εγω και ο πατερας σου, που δεν εχεις δουλεια ουτε και εχουμε σπιτι για να σου δωσουμε να μεινεις στο μελλον. Ναι, θα πρεπει να μενω στο ενοικιο γιατι δεν εχουμε κανενα περιουσιακο στοιχειο. Πως θα πληρωνω ενοικιο και θα συντηρουμαι χωρις δουλεια; Ειχα μια χαρα δουλεια και μου εκανε χαλαστρα. Και που κατεληξε η κουβεντα της σημερα; Στο οτι γνωρισε σημερα μια γυναικα, επιασαν κουβεντα και εκεινη ειπε στη μανα μου οτι εχει γιο ανυπαντρο και θελει μια κοπελα για σπιτι και ανταλλαξανε τηλεφωνα γιατι σκεφτηκε, οπως ειπε, να παμε να τον δουμε και να κανω την προσευχη μου να του αρεσω για να με παντρευτει και να εξασφαλιστω και μου τονισε να μην κρινω εμφανιση (εγω να μην κρινω, αλλα αυτος επειδη θα κρινει να του εμφανιστω κουκλα), αλλα οπως και να ειναι να κανονισω μαζι του συναντηση και να το παμε σε γαμο για να εξασφαλισω το μελλον μου. Ετσι ειπε. Ετσι ειπε ο γονιος που "σκεφτεται" το μελλον του παιδιου του. Τι να πρωτοπω, τι να σχολιασω και τι να καταλαβει... Αραγε κυκλοφορουν και αλλοι τετοιοι γονεις με τοσο φανταστικες ιδεες; Προσωπικα, δεν με ενδιαφερει γαμος και παιδια. Θα ηθελα μονο μια δουλεια να μπορεσω να ζησω. Να ζησω ηρεμα θελω, γιατι εχω ζησει πολλες εντασεις και ασχημες καταστασεις με τους καθημερινους τσακωμους των γονιων μου. Εχω συγχυση και νευρα και τα γραφω μπερδεμενα.
9
 
 
 
 
σχόλια
Υπάρχουν και τέτοιοι γονείς δυστυχώς, που δεν τους αρκεί η δουλειά και θέλουν να φύγεις όπως έγινε, αλλά δεν τους αρκεί τίποτα και ούτε τώρα είναι ικανοποιημένοι..Έγινε με κακό τρόπο αλλά πλέον έμαθες οτι είναι καταστροφικό να ακούς τη γνώμη της μαμάς σου..Την επόμενη φορά απλά θα ξέρεις να την αγνοήσεις! Για το προξενιό δεν έχω τι να πω,ντάξει τραγικό, σου εύχομαι μόνο να βρεις μια δουλειά!!!
Λυπήθηκα με αυτό που διάβασα.Θεωρώ πως ό,τι και να κάνεις είτε προσωπικό είτε επαγγελματικό πρέπει να βρεις τον τρόπο να αντιμετωπίσεις αυτή την τόσο παρεμβατική μητέρα (γιατί μπορεί στο μέλλον να σου τύχει μια καλή περίπτωση είτε για δουλειά είτε για σχέση και να επέμβει πάλι και να στα χαλάσει όλα.Μη το επιτρέψεις να συμβεί πάλι)Όσο για το κονέ,μπορεί να είναι άσχημο που φαίνεται σαν προξενιό αλλά ποτέ δε ξέρεις.Μπορεί εν τέλει να αρέσετε ο ένας στον άλλον.Εξάλλου οι περισσότερες σχέσεις μέσω γνωστών γίνονται.Το θέμα είναι ότι η όλη συλλογιστική είναι λανθασμένη,καθώς ακόμα και να παντρευτείς κανείς δε σου εξασφαλίζει ότι έφτιαξες τη ζωή σου για πάντα.Αν χωρίσεις ή αν αυτός πάθει κάτι, εσύ θα είσαι ξεκρέμαστη αν δεν έχεις τη δική σου δουλειά να στηρίζεσαι στα πόδια σου.
Μήν της κάνεις την χάρη γιατι θα το μετανιώσεις.Εγω σου προτείνω αν δεν βρίσκεις δουλειά να βγείς στο εξωτερικό να δουλέψεις .Θα τα βγάζεις πέρα μια χαρά και δέν θα έχεις και την υστερία της μάνας σου κάθε μέρα μεστο κεφάλι σου.
Έχει πολλούς τέτοιους. Χαλάρωσε, παίξε το παιχνίδι τους, αλλά κάνε αυτό που επιθυμείς.ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ Ή ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ.Και στήσε τη ζωή σου χωρίς να υπολογίζεις σε αυτούς. Ο,τι πάρεις, αν πάρεις, να είναι έξτρα.
Ακριβώς το ίδιο θα έλεγα. Εξομολογούμενη μην μπαίνεις σε τέτοιους συμβιβασμούς που θα σε κάνουν εξαρτώμενη ενός συζύγου που στην ουσία δεν γνωρίζεις. Ψάξε μέσω γνωστών και δικτυώσου στο LinkedIn (social για επαγγελματίες) όπου θα εκθέτεις την εμπειρία σου και όποια τυχόν προσόντα έχεις και θα ενημερώνεσαι για πιθανά ανοίγματα εργασίας. Επιπλέον δες μήπως έχεις την δυνατότητα να ξεκινήσεις κάτι δικό σου που να μην απαιτεί κεφάλαιο (από υπηρεσίες νυχιών κατ'οίκον ξερω γω μέχρι να κάνεις μεταφράσεις...τυχαία παραδείγματα για να μην πεταχτούν οι γνωστοί πανέξυπνοι που ρίχνουν σκατ@ σε οποιαδήποτε πρόταση ξεφεύγει από τον μονόδρομο της υπαλληλικής σχέσης).
Scroll to top icon