ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.3.2018 | 17:46

friendzone?

Μιλουσα μια βδομαδα με μια κοπελα απο το tinder. Μετά προσφέρθηκε η ίδια να ερθει να με βρει εκει που μενω την Παρασκευη βραδυ και να παμε για μια μπυρα. Σημειωταιον ειμαι και εγω κοπελα. Ηρθε λοιπον και εκανε γυρω στην 1 μιση ωρα γιατι υπαρχει σχετικη αποσταση. Ηπιαμε μπυρα και περασαμε πολυ καλα. Μιλουσαμε και εβλεπα οτι ενδιαφερεται για μενα κτλ. Υπηρχε διαλογος και της αρεσε και το μερος οπου την πηγα. Στο τέλος της βραδιας με αγκαλιασε και μου ειπε καληνυχτα ωτσε να φυγει. Μετα την αγκαλια και εγω και της ειπα καλη επιστροφη. Μπηκε στο αμαξι και αρχισε να οδηγει να βγει απο το παρκινγκ.Ετρεξα και της λεω ξεχασα κατι. Μου λεει τι? της λεω ανοιξε λιγο και δεν καταλαβε αν πρεπει να ανοιξει την πορτα ή το παραθυρο. Της λεω την πορτα...Ανοιγει λοιπον και την φιλαω... Με φιλησε πισω και ολας. Μετα εφυγε και οταν εφτασε σπιτι μου εστειλε οτι εφτασε. Της ειπα οτι θελω να την ξαναδω και οτι μου αρεσε το φιλι...Αλλα η πρωτη απαντηση που πηρα ηταν οτι δεν ηθελα να σε πληγωσω αλλα ισως δεν επρεπε να σε ειχα φιλησει και οτι προς το παρον σε βλεπω φιλικα και μου αρεσει να μιλαμε. Της εξηγησα οτι τους φιλους μου δεν τους φιλαω στο στομα και γι αυτο μαλλον απαντησε ετσι. Με τα πολλα στο τελος της ειπα τα λεμε και ισως σε δω καμια φορα. Και εκει μου ειπε θα με δεις ;) μην φοβασαι να μιυ στελνεις. Μου αρεσει να μιλαμε και ελπιζω να νιωθεις το ιδιο. Καπου εκει μπερδευτηκα....τελικα τι θελει απο μενα? Θελει χρονο να γνωριστουμε και να κυλισουν ολα ομαλοτερα? Ή με βαζει στο frienzone? Σορρυ για το μεγαλο κειμενο αλλα εγω ενθουσιαστικα σαν μικρο παιδι και δεν μπορω να ηρεμησω...πως να αντιδρασω τωρα?
5
 
 
 
 
σχόλια
Η υπόθεσή σου είναι πολύ απλή. Που έγκειται η απλότητα;Μα στο ότι πλέον, της είναι γνωστό ότι της αρέσεις. Και με το παραπάνω, αφού φάνηκε να αρέσκεται και εκείνη με ότι συνέβει.Για μένα το πρώτο βήμα έχει συντελεστεί.Που θα οδηγήσει αυτό το πρώτο βήμα;Δε το ξέρουμε ακόμα. Μπορεί εκεί που επιζητάς, μπορεί όμως και όχι. Αυτό που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να είσαι ικανοποιημένη για την πρόοδο που μας περιέγραψες ότι συντελέστηκε και να αιστανθείς εκ των προτέρων άνετα για <κάθε> πιθανή ενδεχόμενη κατάληξη για να μην καλλιεργήσεις ψεύτικες ελπίδες και πληγωθείς.Ήσουν ο εαυτός σου.
Χαμένη στην μετάφραση η κοπελα. Θέλει αλλα δν θελει αλλα ισως θελει αλλα να της στέλνεις. Στειλε κανα δυο μνμ μπας κ οντως θελει να σε συναντήσει αλλιως καψε το.
Κι εγώ τέτοια εντύπωση αποκόμισα. Κι ερωτώ (επειδή είμαι άσχετη σ'αυτό): η εν λόγω εφαρμογή χρησιμοποιείται και απο το gay κοινό; Επειδή αν δεν συνηθίζεται ενδέχεται ο λόγος να είναι κι αυτός. Ξεκίνησε μια συνομιλία ενώ έψαχνε για άντρα και επειδή είπατε πέντε κουβέντες και ταιριάξατε στα μυαλά βγήκατε. Αλλά κατά βάθος δεν ψάχνει γυναίκα; Δεν ξέρω. Αναρωτιέμαι απλώς.
Ειναι εφαρμογή γνωριμιών για ολα τα γούστα! Βεβαια έφαγα ban γιατι μερικοι δν εκτίμησαν την φωτογραφία μου κ με εκαναν report...Καπως ετσι εληξε η θητεια μου στο tinder.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon