Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ότι νίκησε την ΑΕΚ 1-0, λόγω διακοπής του αγώνα!

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ότι νίκησε την ΑΕΚ 1-0, λόγω διακοπής του αγώνα! Facebook Twitter
2

Ο διαιτητής Κομίνης ενώ αρχικά είχε ακυρώσει το γκολ του Βαρέλα στο 90', ύστερα από δύο ώρες στα αποδυτήρια, άλλαξε απόφαση, κατακύρωσε το γκολ και ζήτησε από την ΑΕΚ να επιστρέψει στον αγωνιστικό χώρο.

Η Ένωση αρνήθηκε επικαλούμενη την οπλοφορία Σαββίδη κι ο διαιτητής φέρεται να αποφάσισε την οριστική διακοπή του αγώνα με ευθύνη της ΑΕΚ.

Υπενθυμίζουμε ότι στην επίμαχη φάση ο διαιτητής Κομίνης αρχικά είχε δείξει σέντρα, αλλά στη συνέχεια αφού συμβουλεύτηκε το βοηθό του Ποντίκη υπέδειξε οσφάιντ τον Μαουρίτσιο θεωρώντας ότι ο Βραζιλιάνος επηρέαζε τη φάση.


Αμέσως έπεσαν πάνω του οι παίκτες του ΠΑΟΚ κι ακολούθησε το ντου του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος σε έξαλλη κατάσταση και οπλοφορώντας ζήτησε από τους παίκτες του να αποχωρήσουν με τον Βιεϊρίνια να αντιδρά, αλλά τελικά τον διαιτητή Κομίνη (που όπως ενημέρωσε η ΑΕΚ φέρεται να δέχθηκε απειλές από τον κ. Σαββίδη) να πηγαίνει στα αποδυτήρια όπου ύστερα από δύο και πλέον ώρες διαβουλεύσεων είχαμε την οριστική διακοπή του αγώνα.

Αν και από τον  ΠΑΟΚ διαρρέουν ότι ο Κομίνης έληξε το ματς με σκορ 1-0, η ΑΕΚ λέει ότι περιμένει να δει  το φύλλο αγώνα και ότι ο λόγος της διακοπής είναι «η εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο με όπλα και μπράβους».

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ομοφοβικό σύνθημα στοιχειώνει το μεξικανικό ποδόσφαιρο ενόψει Μουντιάλ 2026- Ποιες οι επόμενες κινήσεις

Αθλητισμός / Ομοφοβικό σύνθημα στοιχειώνει το μεξικανικό ποδόσφαιρο ενόψει Μουντιάλ 2026- Ποιες οι επόμενες κινήσεις

Παρά τις επανειλημμένες κυρώσεις από τη FIFA και τις εκστρατείες ευαισθητοποίησης από την Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου του Μεξικού, το σύνθημα παραμένει ζωντανό τόσο στους αγώνες των συλλόγων όσο και της εθνικής ομάδας
LIFO NEWSROOM
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η κολυμβήτρια από την Παραγουάη άνοιξε λογαριασμό στο OnlyFans

Αθλητισμός / Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η κολυμβήτρια από την Παραγουάη αποσύρθηκε και άνοιξε λογαριασμό στο OnlyFans

Κατά τη διάρκεια των Αγώνων στο Παρίσι η Λουάνα Αλόνσο είχε απασχολήσει καθώς της είχε ζητηθεί να αποχωρήσει από το Ολυμπιακό Χωριό λόγω «ανάρμοστης» συμπεριφοράς
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια