ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.3.2018 | 00:22

H συνειδητοποίηση

της διαχρονικής μου αποτυχίας προσέγγισης, διεκδίκησης και σύναψης ερωτικών σχέσεων με κοπέλες, δυστυχώς μοιραία περνάει μέσα από το φίλτρο της λογικής, δηλαδή από το αριστερό μου ημισφαίριο που τόσο έχω παλέψει να τιθασεύσω. Να πω εν συντομία πως είμαι 25 χρονών άντρας που μεταξύ μας σχεδόν (μη πω και πλήρως) δε ξέρω που πάνε τα τρία σε επίπεδο σχέσεων με το άλλο φύλο. Ήμουν από τις κοπέλες ανέκαθεν έως και πολύ συμπαθής σε κοινωνικό επίπεδο (ευτυχώς ποτέ φιλενάδας), αλλά μέχρι εκεί.Και η αλήθεια είναι ότι αν δεν έχεις μπει να ψηθείς και να μάθεις αυτό το παιχνίδι και το κόσμο γενικά αυτής της αλληλεπίδρασης, όσο περνάνε τα χρόνια το πράγμα δυσκολεύει απίστευτα, γιατί μένεις στην ... ύλη πολύ πίσω και τα κενά μεγαλώνουν. Συν του γεγονότος ότι οι όποιες (πέριξ της δικής μου ηλικίας) παρέες αποτελούνται μόνο από άντρες, κατά κόρον μπακούρια.Η ψυχολόγος μου έχει πει να εκμεταλλευτώ την όποια προσέγγιση από μεγαλύτερη κοπέλα μου προκύψει στο μέλλον ξανά και να μη την απορρίψω έστω για να πάρω ένα "πρόγραμμα επιμόρφωσης" (Εντάξει με έχουν προσεγγίσει και έως +7 χρόνια).Πρόσφατα αντιλήφθηκα πλήρως ότι σε επίπεδο ερωτικής συναισθηματικής ωριμότητας (ευτυχώς όχι πνευματικής - κάτι που θα ήταν στοιχειωδώς ανεπίτρεπτο αφού είμαι και εκπαιδευτικός) πλεον απέχω πάρα πολύ από τις κοπέλες της ηλικίας μου. Θα με χαρακτήριζα ερωτικά συναισθηματικά ώριμο γύρω στα 18 αν κρίνω από τις εικόνες που έχω από τους μαθητές μου. Από την άλλη έχουν πέσει και σε επικίνδυνο βαθμό οι "αντοχές" όπως πριν από 2-3 χρόνια, οπότε κλάφτα Χαράλαμπε. Και δε παραπονιέμαι κιόλας, διότι στο περιβάλλον μου έχω εικόνες που εγώ φαντάζω και βασιλιάς.Απλά να ... θα ήθελα και εγώ να κάνω μια σχέση να δω πώς είναι στη τελική βρε παιδί μου. Όμως όπως έχουν τα δεδομένα νομοτελειακά, αν θέλω να έχω πιθανότητες επιτυχίας, θα πρέπει να στραφώ σε ενήλικες ηλικίες πολύ κάτω από εμένα (19-20) και ειδικά σε περιπτώσεις που είναι σχετικά "άμαθες". Οποιαδήποτε άλλη επιλογή θα είναι ατελέσφορη αργά ή γρήγορα. Όμως σε τέτοια ομάδα - στόχο πρέπει να "οργανώσεις εσύ το παιχνίδι" και όχι "απλά να ακολουθείς", κάτι που προφανώς δε γνωρίζω να κάνω. Επιπλέον, είναι και το γεγονός ότι οριακά ενδέχεται να συναναστρέφεσαι με τέτοιες ηλικίες και σε επαγγελματικό πλαίσιο. Συνεπώς, πέφτουμε σε διπλή αντίφαση.Άντε να δούμε τι θα βγάλει και η φετινή χρονιά. Μέχρι και σε coach relationship είχα σκεφτεί να πάω αλλά το απομάκρυνα σαν ιδέα. Πείτε μου ότι δεν είμαι ο μοναδικός και συμπάσχετε και άλλε παιδιά μαζί μου !
8
 
 
 
 
σχόλια
"Αμαθες""Κατα κόρον μπακουρια"(στα οποια δν βαζεις τον εαυτο σου μεσα)"Επιπλέον, είναι και το γεγονός ότι οριακά ενδέχεται να συναναστρέφεσαι με τέτοιες ηλικίες και σε επαγγελματικό πλαίσιο. Συνεπώς, πέφτουμε σε διπλή αντίφαση.""Απλά να ... θα ήθελα και εγώ να κάνω μια σχέση να δω πώς είναι στη τελική βρε παιδί μου"Δουλευόμαστε ετσι; το οτι έγραψες ενα κείμενο καθαρογραμμενο δν σημαινει κατι. Υποκρίνεσαι κ εισαι δήθεν. Μιας κ ανέφερες την ψυχολόγο πες της οτι σε χαρακτήρισα ως υποκριτή κ δήθεν μα σου πει την γνωμη της.
Είσαι συμπαθής στις κοπέλες γιατί έχεις έναν πολύ ωραίο δομημένο λόγο που κάνει εντύπωση( αν βάλεις φρένο σ' όσα λες). Αυτό που δεν λες, είναι αν ποτέ ένιωσες πραγματικά έλξη για κάποια. Δηλαδή, κάπως πρέπει να σου κάνει το λεγόμενο κλικ η άλλη, αλλιώς θα πας σύμφωνα με τις δυνατότητές σου; Τι σχέση θα κάνεις; Αν είσαι πολύ υπολογιστικός στον ερωτικό τομέα αυξάνονται οι πιθανότητες να βρεθείς μ'ένα άτομο που δεν σε έλκει ούτε σε καλύπτει ή το καλύπτεις γιατί σκέφτεσαι με ακατάλληλα κριτήρια. Στην πραγματικότητα δεν σκέφτεσαι λογικά γιατί το κομμάτι της σχέσης καλύπτει πέρα από βιολογικές ανάγκες και συναισθηματικές, αυτό όμως γίνεται όταν είσαι με το κατάλληλο άτομο και σου βγαίνουν τα πράγματα ΑΒΙΑΣΤΑ, αν πρέπει να σκέφτεσαι το παραμικρό βήμα δεν είσαι στην ιδανική σχέση για σένα, κάνεις αγγαρεία και προσωπικά ποτέ δεν βρήκα κάτι έστω συμπαθητικό στις αγγαρείες. Βέβαια, σε κάποιες περιπτώσεις, μ' όποια κι αν είσαι μαζί η σχέση θα είναι καταδικασμένη αν εσύ δεν έχεις μια επαρκώς υγιή σχέση με τον εαυτό σου και δεν έχεις βρει τις ισορροπίες σου. Γι' αρχή, μέσα από κοινωνικές τριβές ψάξε και βρες κοπέλες που σ' ενδιαφέρουν και πλησίασέ τες και φρόντισε να γνωριστείτε. Αν νιώσεις έλξη το δείχνεις. Δεν είναι τα τσακ μπαμ πεσίματα απαραίτητα αυτά που φέρνουν το αποτέλεσμα που θέλουμε. Οι χαλαρές προσεγγίσεις, αν δεν καταλήξεις καληνυχτάκιας, καμιά φορά είναι καλύτερες γιατί επιτρέπουν να δείτε αν σας αρέσει όντως ο ένας κι ο άλλος σαν προσωπικότητα. Υ.Γ.Από φλερτ πώς τα πας; Αυτό ίσως θέλει εξάσκηση.
Scroll to top icon