ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.3.2018 | 14:40

Απορία

Πως ακριβώς να αγαπήσω τον εαυτό μου;
4
 
 
 
 
σχόλια
Αγαπαμε τον εαυτο μας οταν αναγνωριζουμε τις αναγκες μας και τις ικανοποιουμε. Με αυτογνωσια. Ξεροντας ποιοι ειμαστε. Τι θελουμε. Τι μας αρεσει και τι οχι. Κανοντας αυτα που εχουμε αναγκη χωρις να στροβυλιζομαστε ολη την ωρα γυρω απο τις ανασφαλειες μας. Απο το τι λενε οι αλλοι. Απο το τι θελουν οι αλλοι. Απο τα τεχνιτα πρεπει. Με αποδοχη των αδυναμιων μας.Θετοντας υγειη προσωπικα ορια.
Δεν νομίζω ότι υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση σ'αυτό. Το να αγαπάς τον εαυτό σου αρχίζει από μέσα σου. Πρέπει συνηδητοποιήσεις ότι αυτή η ζωή είναι πολύ μικρή για να τη σπαταλάς σε ανούσιες σκέψεις και καταστάσεις και ότι η ομορφιά και η ευτυχία προέρχεται από μέσα μας. Δεν υπάρχει κάποια μαγική λέξη ή συνταγή για να αγαπήσεις τον εαυτό σου. Κάνε πράγματα που σε γεμίζουν σε κάνουν να νιώθεις καλύτερα και θα δεις ότι ο τρόπος σκέψης σου θα αλλάξει. Αν θέλεις να αλλάξεις προς το καλύτερο και κάτι δεν σε ικανοποιεί μπορείς να το αλλάξεις κι αυτό. Μόνο αν πραγματικά το θέλεις. Η ζωή είναι πολύ όμορφη για να μην αγαπάς τον εαυτό σου. Είμαι σίγουρη ότι πίσω από αυτή την οθόνη (ακόμα και αν δεν σε ξέρω) βρίσκεται ένα άτομο με πολύ αγάπη, θέληση και κουράγιο. Γιατί όλα μπορείς να τα αλλάξεις άμα θέλεις.
Δεν ειμαι το ατομο που εκανε την εξομολογηση αλλα με καιει και μενα το θεμα αυτο! Πολυ ωραιο το κειμενο σου Vamm! Ναι πιστευω και γω πως ολα ξεκινανε απο μεσα μας. Το πως νιωθει κανεις εσωτερικα! Υπεφερα και υποφερω ακομα απο την συνηθεια να φερομαι ασχημα στον εαυτο μου. Γιατι ναι ειναι συνηθεια. Για μενα τουλαχιστον γιατι εμαθα να μην με αγαπαω. Παιδια ετσι απλα χανουμε τις ομορφιες της ζωης μας και αυτο ειναι δυσαρεστο. Θα χαρω να ακουσω και αλλα επι του θεματος!
Scroll to top icon