ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.3.2018 | 16:38

Άντρες

Οι άντρες νομίζουν πως άπαξ και μας παντρεύτηκαν είμαστε ιδιοκτησία τους και δεν κάνει πλέον ούτε να βγούμε νύχτα ούτε να φύγουμε μερικές ημέρες μόνες μας. Ο άλλος λέει να βγαίνουμε απόγευμα για καφέ ή να βρισκόμαστε σε σπίτι δεν είμαστε καλά λέω εγώ. Σε λίγο θα μας πούνε να ζυμώνουμε πίτες και ψωμιά. Εμείς δεν τους λέμε ποτέ να μην βγουν άλλο που δεν κουνιούνται από μόνοι τους. Πριν δυο μήνες με τα χίλια ζόρια βγήκαμε οι γυναίκες σε κλαμπ και ο ένας είπε στην δικιά του μην τυχόν και επιστρέψει ξημερώματα, ούτε ο μπαμπάς της να ήταν πριν 20 χρόνια βέβαια, όχι τώρα. Έχετε δει κανέναν να επιστρέφει νωρίς από κλαμπ, εκεί μετά τα μεσάνυχτα πας πως θα επιστρέψεις νωρίς; Μια άλλη φορά πήγαμε στα μπουζούκια και οι δυο λέγανε δεν πάνε μόνες τους γυναίκες στα μπουζούκια και ας έχουμε πάει ελεύθερες τόσες φορές. Μιλάμε για μυαλά δεινοσαύρων. Ο δικός μου δεν λέει τίποτε αλλά μας το χαλάνε οι άλλοι και ειδικά δυο που είναι παλαιολιθικής νοοτροπίας. Να μαζευόμαστε λέει όλες σε ένα σπίτι μια φορά την εβδομάδα να πίνουμε τον καφέ μας. Μήπως να ρίχναμε και το φλυτζάνι; Λέω ξέρω γω. Ή να φτιάχνουμε κουλούρια με την ευκαιρία κανένα γλυκό σύκο καμία μαρμελάδα, γιατί όχι; Πήγαμε την άλλη φορά στο σπίτι της μιας και ήρθε και η πεθερά της που μένει κοντά και καθόταν μαζί μας. Μας έλεγε να προσέχουμε τους άντρες μας και πως η γυναίκα κρατάει το σπίτι και τέτοια ωραία είχα φρικάρει τελείως. Εξήντα χρονών γυναίκα να πεις πως είναι καμιά γριά. Φανταστείτε το αυτό να παντρευτείτε και να έχετε την πεθερά πάνω από το κεφάλι, τι δουλειά είχε να έρθει και να κάθεται μαζί μας; Ας πάει να πιει καφέ με τις φίλες τις δικές της. Τώρα μας έχουν βάλει τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι και δεν μιλάει καμία για να βγούμε βράδι, αλλά αυτό δεν θα περάσει κάνω παρέα με μια συνάδερφο που έχει άντρα σαν τον δικό μου θα βγαίνω με αυτήν και ας περιφέρονται οι άλλες από σε σπίτι σε σπίτι εγώ αποχωρώ από την παρέα.
12
 
 
 
 
σχόλια
Λοιπόν... Οι σχέσεις ,δεν είναι πολέμος αγόρια- κορίτσια, σαν παντρεμένη λοιπόν που είσαι θα έπρεπε να το έχεις καταλάβει. Δεν λέω ότι οι άντρες των φίλων σου είναι σωστή, αλλά ούτε οτι εσύ είσαι σωστή. Κάθε σχέση είναι διαφορετική. Ενα είναι το κοινό σημειο. Δεν πρεπει να υπαρχει " περασε το δικο του", ή το "θα γινει το δικο μου", όταν κάτι ενοχλεί τον συντροφο σου, και εσύ τον νοιάζεσαι θα μπεις στην θεση του και θα υποχωρήσεις και ας μην συμφωνεις 100%. Αρα καλά έκαναν οι φίλες σου και σταματησαν να βγαίνουν. Εβαλαν μια ιεραρχία στις προτεραιότητες τους και αποφασισαν ότι είναι καλύτερο να μην βγουν βράδυ, από το να ζημιώσουν την σχέση τους. Σεβαστό.
Θα πω και κάτι ακόμα για να δω αν υπάρχει αλήθεια πίσω από όλα τα λεγόμενα της παραπόνουμενης ....θα μας πεις πια μπουζούκια είναι αυτα που σου λέιπουν τοσοοο πολύ ώστε δεν κρατιεσε???αν είναι κάνενα που αξίζει βάζω εγώ τα 2 μπουκαλακια...γία να σε δω αν ξέρεις από νύχτα και είσαι κ μαγκακι
Συντρόφισσα Σουφραζέτα αυριο στις 20:00 να Είσαι εκεί.θέματα ομιλίας:Πως βάφεται η δυναμική γυναίκαΠως να τον κανεις να πιστεύει ότι αυτός το διάλεξεΠως να καλείς ταξί αφοβα τα ξημερώματαΣφηνάκια για άτακτα κορίτσιαΕπίσης θα υπάρξει επιπλέον ομιλία με θέματα:Ερωτικά βοηθήματα κ συνταγές απο όλο τον κοσμο.Φέρτε τυρόπιτες,τυροπιτακια κ αλλα finger foods απ το σπιτι σας.Καλη διασκέδαση!
Της βγήκε η αγωνίστρια...βεβαια πάσχει απο ελλείψει εκπαίδευσης,ιδεών,χειρισμό οπλων κ το πιο σημαντικό δν ξέρει που πάνε τα τέσσερα.Ας αρχίσουμε με τα βασικά λοιπόν!αυριο ΣΕ περιμένουνε!μετα το πέρας της συνάντησης θα ακολουθήσει γερό λαϊκό ξεφαντωμα κ στριπ σόου!
Το μονο στο οποιο συμφωνω ειναι πως η πεθερα δεν ειχε καμια δουλεια να κατσικωθει μαζι σας. Απο εκει και περα καθε ζευγαρι επιλεγει πως θα ζησει. Εννοειται πως ο καθενας πρεπει να εχει καποια ελευθερια κινησεων και να μπορει να βγαινει κ Ανεξαρτητα. Αν θα ειναι κλαμπινγκ, μπουζουκια, καφες ή φαγητο ας το αποφασισει ο καθεις μονος του με τον συντοφο του. Παντως κ εμας με τον ανδρα μου που εχουμε παει στα τοσα χρονια δυο τρια ταξιδια αναψυχης (οχι επαγγελματικα) μονοι, καποιοι μας κοιταξαν σαν ουφο!
Scroll to top icon