ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.3.2018 | 18:49

ολοι εσεις που πιστευετε πως

οι γυναικες βρισκουν πιο ευκολα ανδρες για να περασουν τουλαχιστον ενα βραδυ μαζι τους, πειτε και σε εμας πως τα καταφερνουν. επειδη με εμενα δεν θελει να περασει κανεις ανδρας το βραδυ μαζι του αλλα ουτε και καποιο χρονικο διαστημα. δηλαδη κανεις δεν με θελει για τιποτα!
16
 
 
 
 
σχόλια
Φίλε μου,τον τελευταίο καιρό σε έχουνε ματιασει και οι φιλοσοφίες σου περνάνε κρίση.Αν και σιχαίνομαι την πολιτική ορθότητα, αυτή η επιτηδευμενη κυνική περσόνα που τα λέει "σταρατα" δίχως να υπολογισει τίποτα έχει αρχίσει και κουραζει.Είστε ολόκληροι άνθρωποι, μάθετε να φιλτράρετε τι πρέπει και τι ταιριάζει να πείτε στην εκάστοτε περίπτωση.Ελπιζω αυτές τις εκφράσεις να τις χρησιμοποιείτε μόνο πίσω απτην οθόνη...
Έχετε αμφότερες απεριόριστο το δικαίωμα να μην ασχολείστε με τις φιλοσοφίες μου. Και δε νομίζω ότι έχω προσβάλει ΟΥΔΕΠΟΤΕ κάποια από εσάς ή κάποιον άλλο σχολιστή. Διαβάστε πάλι το σχόλιό μου, αντιληφθείτε την έννοια του σχήματος λόγου, και τα ξαναλέμε. Αν δεν σας αρέσουν τα σχόλιά μου, απλά παραβλέψτε τα. Ευχαριστώ πολύ.
Δεν ειπώθηκε κάτι περί προσβολής, ούτε το πήρα προσωπικά, απλώς το σχόλιο σου ήταν κακόηθες και μου βγήκε πηγαία η ανάγκη να το σχολιάσω.Πώς το εννοείς τώρα το σχήμα λόγου μόνο εσύ το ξέρεις.Ας ρωτησουμε όμως την εξομολογουμενη πώς το εξέλαβε.
Προς υπεράσπισιν του Διογένη (όχι ότι το χρειάζεται) αυτό που είπε είναι ότι το απολύτως πιθανόν είναι η εξομολογούμενη να μην κοιτάει αυτούς που δεν την εξιτάρουν τόσο πολύ και γι'αυτό νομίζει ότι δεν έχει πέραση. Το θεωρεί δε τόσο απίθανο να μην έχει *καθόλου* πέραση που θα πρέπει να είναι πραγματικά τελείως χάλια ώστε να συμβαίνει οτιδήποτε άλλο. Τόσο απίθανο το θεωρεί.Συγγνώμη αλλά αυτό δεν το βρίσκω κακόηθες. Η λέξη μπορεί να είναι κάπως σκληρή (κι άκομψη) αλλά κακοήθης όχι. Αντίθετα της λέει με πολύ σαφή τρόπο ότι ότι είναι μάλλον απίθανο να μην ελκύει κανέναν. Στο άλλο θέμα τώρα: Κυρίες μου μην απομακρύνετε με την όχλησή σας για το ύφος τους κυρίους της στήλης. Και δη τους κυρίους της στήλης που είναι πράγματι κύριοι πέραν πάσης αμφιβολίας. Έχουν γίνει πολλές διαμαρτυρίες για το πώς σχολιάζουν οι σχολιαστές. Είναι δικαίωμά τους να σχολιάζουν όπως θέλουν εφόσον δεν αντιβαίνουν τους κανόνες του site και τα σχόλια είναι ανοιχτά. Έχει άλλωστε ειπωθεί αυτό από σας τις ίδιες σε αντίστοιχες εξομολογήσεις "όχλησης".Η αντρική ματιά είναι χρησιμότατη σε μια στήλη που κυριαρχείται από νεαρές γυναίκες. Αλλιώς η ανακύκλωση των ιδίων πατ πατ ον δε μπακ μεταξύ φιλενάδων δεν βοηθάει. Οι απροσχημάτιστες και κατά τεκμήριο καλοήθεις απόψεις όσο κι αν τιθενται κάπως σκληρά υφολογικώς είναι χρησιμότερες τελικώς.
Δεν πείστηκα καθόλου προσωπικά από το σχόλιο της πολύ συμπαθής σε μένα προσωπικά Καραβάνας. Βρίσκω υπερβολική την τόση υπεράσπιση για κάτι που είναι λανθασμένο όσο περίτεχνα επιχειρηματολογήσει κάποιος γι' αυτό. Άσε δε που προσβάλλει αμφότερους έστω η υπόνοια ότι με μια αντίδρασή μας διώχνουμε άτομα. Ούτε ο Διογένης είναι άτομο που θα ετεροκαθορίζεται, ούτε προσωπική επίθεση ασκήθηκε από μέρους μου. Διογένη, δεν το πήρα προσωπικά το σχόλιό σου και προφανώς δεν υπήρξε λόγος να ειπωθεί αν μας έχεις θίξει γιατί ούτε σαν υπαινιγμός δεν υπήρξε. Δεν χρειάζεται κάτι να με αφορά προσωπικά για να μην το βρω σωστό και να το πω όταν έχουμε δημόσια συζήτηση. Αυτό δεν σε ακυρώνει σαν σχολιαστή στα μάτια μου ή αμφισβητεί κάτι( μπορεί βέβαια να μη σ' ενδιαφέρει η γνώμη μου κι είναι απολύτως σεβαστό) , σημαίνει απλά ότι το άνωθεν σχόλιο για μένα είναι απαράδεκτο. Χαρακτήρισα την έκφραση και όχι το άτομο γιατί αυτό κρίνω κι έχω την όποια ελευθερία να κρίνω. Μέχρι εκεί.
Ανία, δυστυχώς για σένα η Καραβάν έχει απόλυτο δίκιο, αλλά χρειάζεται ευρύτερη αντίληψη πέραν της απεριόριστα θεωρητικής και γενικόλογης προσέγγισης των πάντων υπό ένα ομιχλώδες πρίσμα για να μπορέσει να γίνει αντιληπτό αυτό.Από εκεί και πέρα, το σχόλιό σου ΗΤΑΝ προσβλητικό προς εμένα (να τα πεις για τον εαυτό σου μου είπες μέσες άκρες- να με πω έκτρωμα δηλαδή), αλλά το αντιπαρέρχομαι γιατί δε με αφορά η άποψή σου εφόσον δε με γνωρίζεις προσωπικά (και ούτε πρόκειται). Το δε σχόλιο της Σουφραζέτας ήταν ακόμη πιο τρισάθλιο: λες και περίμενε να επιτεθεί από καιρό γιατί την ''κούρασαν'' τα σχόλιά μου.Είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαι με σένα και θα σε παρακαλέσω να μην ασχολείσαι με τα σχόλιά μου. Αν θεωρείς κάτι προσβλητικό, ρατσιστικό (αλήθεια, ποιος είναι ρατσιστής τελικά;;;), μισογυνικό και όλα αυτά τα ανόητα γενικόλογα ευφυολογήματα των τελευταίων ετών, μπορείς να απευθυνθείς στη διαχείριση εναντίον μου. Ευχαριστώ πολύ.
Καλημέρα,Πραγματικά σχολιάσα την έκφραση και ότι αν κάποιος είναι τόσο άνετος με αυτές ας τις χρησιμοποιεί για τον εαυτό του αν αυτό επιθυμεί και του αρέσουν. Όχι το τι είναι ή όχι. Αν είναι προσβλητικό αυτό που ερμήνευσες ότι είπα... η έκφραση θεωρείται κι από σένα προσβλητική εντέλει(;). ( μου δίνεις πρακτικό πάτημα να το σκεφτώ μετά την δική εσκεμμένη (παρ)ερμηνεία). Δύο σημεία μόνο: -Σε περίπτωση που δω κάποιο σχόλιο ενοχλητικά προσβλητικό από τον οποιονδήποτε σε οποιαδήποτε δημόσια στήλη, πέρα από τις αναφορές αν το σχόλιό μου δεν παραβαίνει τους κανόνες, δικαιούμαι να σχολιάζω. Αν ενοχληθείς έχεις το ελεύθερο να το κάνεις αναφορά.-Το σχόλιο ήταν προσβλητικό κατ'εμέ. Οι άλλες γενικολογίες που μου προσάπτεις άσχετες με εδώ πέρα.Ούτε για ρατσισμό, ούτε για μισογυνισμό , ούτε γι' άλλα πράγματα δε μίλησα. Αυτά κι ευχαριστώ για τον χρόνο σου.
Οι άλλοι δεν μπορούν να ξέρουν τι ψάχνεις εκτός κι αν τους το δείξεις. Οπότε αφού είσαι γυναίκα: αν την πέσεις για σεξάκι όλο και κάποιος θα ενδώσει. Την πέφτεις ή περιμένεις να σου την πέσουν γιατί μπορεί να μοιάζεις υπερβολικά απρόσιτη.
2 ειναι οι περιπτώσεις στην περίπτωση σου.... 1 δεν προσέχεις τον εαυτο σου οποτε δεν πρεπει να εχεις απαιτήσεις.... αν προσέξεις λιγο τον εαυτο σου, βρίσκεις ευκολα σαν γυναικα που εισαι!2η περιπτωση δεν βρισκεις γιατι εισαι επιλεκτική και δεν σου "καθονται" αυτοι που θελεις και μονο!και οπως λέει πολυ σωστά ο Kαραβάν: Είναι νομοτελειακό ότι άτομο φέρων αιδοίο θα έλκει άτομα του αντίθετου φύλου! ΝΟΜΟΣ!!!!
Δεν σε θέλει κανένας από αυτούς που εσύ θέλεις είναι η σωστή διατύπωση. Είναι νομοτελειακό ότι άτομο φέρων αιδοίο θα έλκει άτομα του αντίθετου φύλου. Είναι νόμος της φύσης. Το τι άτομα είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Στο χέρι σου να κοιτάξεις πιο προσεκτικά γύρω σου.
Scroll to top icon