ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.3.2018 | 11:38

Μα τι ευγενικός... κύριος!

Πρώτο ραντεβού οι δυο μας, μόνοι μας. Εγω 35 και αυτός 40. Όλα ωραία και καλά ώσπου μου πετάει σε ένα σημείο ''η πρώην σχέση μου ήταν πολύ άσχημη γυναίκα και όλοι πραγματικά απορούσαν πως ήμουν μαζί της!!!''. Κόκαλο εγω...Το αστείο ήταν ο ο άνδρας αυτός, δεν ήταν και ο πιο όμορφος στον κόσμο ώστε να σχολιάζει έτσι την πρώην του μπροστά σε μια ουσιαστικά άγνωστη γυναίκα, αλλά ούτε και η ηλικία του φαινόταν για 40 αλλά για 50 τουλάχιστον.
11
 
 
 
 
σχόλια
Και να φανταστεί κανείς ότι βγήκε μια έρευνα που λέει ότι βλέπουμε τον εαυτό μας 10 φορές πιο όμορφο στον καθρέφτη από ό,τι είναι στην πραγματικότητα!! :D
Κάπου έχω πετύχει αυτή τη ρήση καμιά 20αριά φορές. Οι αμφιβολίες όμως όταν είναι λογικές, συνετές και λειτουργικές είναι κομμάτι της ευφυΐας τους. Εμένα αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση είναι πόσα πολλά άτομα λένε ότι οι ( πάρα πολλοί) άλλοι είναι οι άσχημοι, οι ηλίθιοι, οι προβληματικοί αλλά εμείς... στο απυρόβλητο! Έτσι αναρωτιέμαι πως γίνεται υποθετικά 950 στους χίλιους να βρίσκουμε τους υπόλοιπους 960 να διαθέτουν τα προαναφερθέντα αρνητικά χαρακτηριστικά και να μη βλέπουμε ότι τα νούμερα ΔΕΝ βγαίνουν. Το παράδειγμα αυθαίρετο μεν, κι ίσως κάπως τραβηγμένο αλλά μια δόση αλήθειας την έχει.
Ναι, δεν έχει κάποια σοβαρή δικαιολογία/αιτιολογία, αυτή η αποτυχημένη προσπάθεια αυτοπροβολής του. Από μόνο του το γεγονός που ανέφερε την πρώην του σε πρώτο ραντεβού, είναι τέρμα φάουλ. Και χαντακώθηκε ακόμη περισσότερο αρχίζοντας τους μειωτικούς χαρακτηρισμούς. Ανάγωγος.
Όντως, εγώ δε νομίζω να ήθελα να ξαναβγώ μαζί του. Οι μειωτικοί χαρακτηρισμοί για την πρώην και η προσπάθεια αυτοπροβολής μέσα από αυτούς, δεν ταιριάζουν με το μαρτίνι... :)
@Fu_rfulo, έλα να τσουγκρίσουμε... :)Αφού δεν παραγγέλνεις μαύρο τσάι, είμαστε μια χαρά! (Μη μου δίνεις σημασία, κάτι δικά μου θυμήθηκα... :P)@Έρωτα Τοκογλύφε... "ΉΡΘΕ Η ΩΡΑ, ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΒΑΛΑΩΡΑ-Φτιάξε άλλο ένα μαρτίνι και για μένα!
Scroll to top icon