ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.3.2018 | 16:57

...........,.

Ανακοίνωσα στον άντρα μου ότι θα ξεκινούσα κάποια βραδινά μαθήματα μια φοράτη βδομάδα για να μάθω κάτι που μ'ενδιέφερε,κι εκείνος έγινε έξω φρενών μ'εκείνη τη χαρακτηριστική αταραξία του.*Κάνεό,τι θέλεις,έτσι κι αλλιώςαυτό κάνεις πάντα, μου είπε,*αλλά μην περιμένεις από μενα να στέκομαι πίσω απ'την πόρτα μέχρι να επιστρέψεις.Εγώ είμαι πάντα στη διάθεσή σου,γιατί δεν είσαι και εσύ στη δική μου?Ηξερα ότι τα επιχειρήματά του ήταν παράλογα και μ,έκανε να νοιώθω τρομερά εγωίστρια.Τελικάζήτησα να μου επιστραφούν τα χρήματα της εγγραφής.
10
 
 
 
 
σχόλια
Εξ.δεν μπόρεσεςνα πείς πραγματικά τι νοιώθεις.Γιατί δεν καταφέρνεις να υποστηρίξεις την άποψή σου?Πως γίνεται να μην μπορείς να υπερασπιστείς τον εαυτόν σου.γιατί νοιώθεις νικημένη και στη τελική νοιώθεις και θύμα.Νοιώθεις πίκρα και απογοήτευση και εκείνος σε εξουδετερώνει συναισθηματικά.Λειτούργησε αποτελεσματικά.
Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις οτι σου ασκεί έλεγχο και σε έκανε να νιώσεις άσχημα που προσπάθησες να κάνεις κάτι καλό για τον εαυτό σου, και το χειρότερο είναι οτι το παράτησες εξαιτίας του(και σου, που τον άκουσες). Γιατί είναι τόσο ενάντια στο να έχεις ένα χόμπι? Φοβάται οτι αν είσαι ευτυχισμένος και ολοκληρωμένος άνθρωπος με δραστηριότητες θα τον εγκαταλείψεις? Η σχέση σας ακούγεται πολύυυ τοξική, σε παρακαλώ για το καλό σου βρες τον εαυτό σου και όρθωσε ανάστημα..Για να σε επηρέασε η γνώμη του πάει να πει οτι για κάποιο λόγο ένιωθες εσύ αμφιβολίες, οτι για κάποιο λόγο δνε έχεις δική σου βούληση ή τη δύναμη να υποστηρίζεις τη γνώμη σου..Και ο δικός σου το εκμεταλλεύεται γιατί βλέπει οτι πιάνει..Είσαι διατεθειμένη να αφήνεις τόσο εύκολα πράγματα που σε ενδιεφέρουν? πρόσεχε γιατί μια ζωή έχουμε και κρίμα είναι να μετανιώνεις για πράγματα που δεν έκανες, πόσο μάλλον να είσαι η σκια ενός χειριστικού συντρόφου..Μην καταλήξεις να κάνεις αυτά που θέλουν οι άλλοι και όχι αυτά που ήθελες..Έχεις σκεφτεί τη βοήθεια ειδικού?
Μένεις με έναν άνθρωπο που σε χειρίζεται , αν θες να μείνεις την υπόλοιπη ζωή σου στο σκοτάδι μείνε , αν θες να ζήσεις και να γνωρίσεις ένα άντρα που θα σε ανεβάσει ως προσωπικότητα και ως άνθρωπο ,τότε να ξέρεις πως υπάρχουν άνθρωποι τέτοιοι έξω κ ναι το αξιζεις ;)
Από περιέργεια, πως και δεν το συζητήσατε ενόσω ζημωνόταν η σκέψη στο μυαλό σου? Ίσως έδειχνε ενδιαφέρον κι'αυτός για τη συγκεκριμένη δραστηριότητα. Αν όχι, συμμετέχοντας στη ζύμωση της απόφασης, η αντίδραση του ενδέχεται να ήταν διαφορετική (εκτός και εάν μιλάμε για "κατ'επάγγελμα δεσπότη" που θέλει να αποφασίζει αυτός για σένα).
Scroll to top icon